Ajankohtaista

Run For Royalty, Ciiran Tähti ja Where Is My Mind keskiviikon nimilähtöjen voittajat

ke 28. syyskuuta 2022 21.28.00

Kinttulan Kartanon Run For Royalty voitti Isokengän, L.M.V.Stablen Ciiran Tähti Tammatähden sekä JJK Sportsin ja Jussi Hietalahden Where Is My Mind Derby-sarjan.

Toto65-kierros alkoi Isokengällä. Pekka Korpi karautti Run For Royaltyn johtopaikalle ohi Kurri Jari Bokon. Suur-Hollolan ja St Michelin sankari Run For Royalty oli taas oma luotettava itsensä ja paineli ykköseksi ajalla 13,7a/2120m. Grainfield Aiden tsemppasi johtavan rinnalta kakkoseksi. Kurri Jari Boko seurasi kolmanneksi.

”Juoksu ratkesi, kun pääsimme keulaan. Oli selvää, että lataan alussa. Run For Royalty on tuntunut hyvältä treeneissä, ja hyvä se oli myös tänään”, Pekka Korpi selvitti.

Kylmäveristen Tammatähti ajettiin neloskohteena. Kastehelmeni paineli kärjessä. Suven Sametti veti toisen radan jonoa perässään Ciiran Tähti. Esa Holopainen käänsi Ciiran Tähden kiriin loppukaarteessa, ja Seppo Suurosen valmennettava kiri napakasti ykköseksi ajalla 24,4/2160m. Suven Sametti eteni kakkoseksi ja Kastehelmeni oli kolmas.

”Tapsan selässä (Suven Sametti) oli hyvä ajaa. Loppukaarteessa Ciiran Tähdellä oli niin paljon painetta, ettei loppusuoralla tarvinnut kuin päästää”, Holopainen totesi.

Siirin Santtu oli yksi 65-kierroksen pankeista. Hannu Torvinen käänsi ruunan kiriin, ja valjakko eteni loppukaarteessa neljättä rataa pitkin. Petri Laineen Siirin Santtu kiri varmasti ykköseksi ajalla 29,6/2120m. Lilian Rols oli keulasta hyvä kakkonen.

Peak Lightning johti kovalla vauhdilla kolmoskohdetta. Olli Koivunen käänsi Mico Mickin kolmannesta sisältä johtavan rinnalle. Peak Lightning meni peitsille loppusuoran alussa ja laukkasi. mutta löysi raviaskeleet uudelleen. Mico Mick pinnisti ykköseksi ajalla 15,9a/2120m. Peak Lightning tuli kakkosena maaliin, mutta se hylättiin.

Juha Utalan ajama ja valmentama Fazimo oli vakuuttava voittoja 65-vitosessa. Fazimo paineli kärkeen ensimmäisellä takasuoralla ja voitti helposti ajalla 14,1a/2120. EL Indeed tsemppasi johtavan rinnalta kakkoseksi.

Toto65-pelin päätöskohde sujui Ken’s Carloksen tahdissa. Olli Koivunen piti sisäradalta helposti johtopaikan. Olli Koivusen sai lasketella vakuuttavaan voittoon. Harri Koivusen valmennettavat ottivat kaksi T65-voittoa. Strong Caviar seurasi Ken’s Carloksen takaa kakkoseksi.

Derby-sarja ajettiin ennen 65-kierroksen alkua. Janne Korpi ajoi Where Is My Mindin keulaan. Maharajahin poika hallitsi ja viiletti 4000 euron voittoon ajalla 17,7/2120m. Cold Player seurasi johtavan takaa kakkoseksi.

”Where Is My Mind lähti hyvin. En yllättänyt, kun kukaan ei vaatinut matkalla vauhtia. Vika kierroksen ajoin reippaammin”, Janne Korpi sanoi.