Ajankohtaista

Salamakypärät Patri Filatoff, Jere Hurme ja Kaisa Mikkola 3vihjaajina

ke 29. syyskuuta 2021 08.28.00

Keskiviikon Toto65-kohteet ovat jälleen hienotasoiset. Kierros alkaa lämminveristen ryhmällä, jossa on monta voitokasta menijää. Kakkoskohteessa Salamakypärät-sarjan kuskit ajavat yhdeksännen osakilpailun. Sarjan kärkikolmikko Patri Filatoff, Jere Hurme ja Kaisa Mikkola toimivat 3vihjaajina.

Patri Filatoff johtaa Salamakypärät-sarjaa 76 pisteellä, kun osakilpailuja on vielä jäljellä neljä. Filatoff istuu Miia Salmisen voitokkaan Zumumanin kärryillä, ja valjakko pelattaneen lähdön suosikiksi.

Turkulaiset ovat valloittaneet Salamakypärät-kisan kärkitilat, kun Harri Koivusen tallilla työskentelevä Jere Hurme pitää kakkospaikkaa 73 pisteellä. Hurmeen hevonen, Koivusen tallin Burnout on mennyt hyvin ja tarjonnee kovan vastuksen Zumumanille.

Kaisa Mikkola on kerännyt kahdeksasta osalähdöstä 68 pistettä. Sillä hän on kolmantena. Mikkolan hevonen Salamakypärät-lähdössä on Wilds Diamond, joka syyskuussa juoksi kaksi voittoa. Minna M Salon valmentamaan ruunaan luotetaan myös paljon.

Keskiviikon Toto65-pelissä jatketaan takuupotilla. Jos löytyy vain yksi kuusi oikein tulos, voitto-osuus on 150 000 euroa.