Ajankohtaista

Salkkarit-tapahtumat värittävät keskiviikkoa, Star Martini – Bret Boko jälleen taisteluparina

pe 18. tammikuuta 2019 12.40.00

Vermossa kuvatut Salatut Elämät -jaksot ovat tulleet jo monille tutuiksi. Tulevana keskiviikko ajetaan Salkkarit-Ravit -teemalla. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä Salkkarit-tapahtumat alkavat jo klo 16.30.

Salkkarit-tapahtumassa pääset tapaamaan Tommia ja Alissaa. Tommi on raviohjastaja, joka on Tähti-hevosen kuski. Vermon Salkkarit-illassa päästään kurkistamaan kuvauspaikkoja, jossa ”ravisalkkareita” tehdään. Myös Tähti-hevosen talli on yksi rasti tutustumisiltana.
Ravintola Ravillassa on tarjolla Salkkarit VIP-paketti edulliseen 30 euron hintaan. Samoin totohallin Bar Voltissa on Salkkarit-paketti. Lisätietoja löytyy vermo.fi-sivuilta http://www.vermo.fi/tapahtumat/teemaravit/salkkarit-ravit.html . Hippos, Vermon Ravikoulu ja Vermo tekevät Salkkarit-yhteistyötä.

Star Martini ja Bret Boko Isokengässä

Salkkarit-tapahtuman nimikkolähtö ajetaan Toto64-pelin avauskohteena. Se on hienotasoinen Isokenkä, jossa Star Martini ja Bret Boko ottavat jälleen mittaa toisistaan. Vermon Toto75-kierroksen Kultadivisioonassa tammikuun alussa Star Martini pinnisti ykköseksi ohi Bret Bokon.
Toto64-kohteet ovat todella tasokkaat. Kylmäveristen kohdelähdöt ansaitsevat erityismaininnan. Koskelan Akseli, Viktor Kärppä, Rokin Maxi ja Caijus iskevät yhteen enintään 135 000 euroa voittaneiden ryhmässä. Valta Sisusarja keräsi huikean joukon, Sakarin, Ohikiitävä, Onnetööri, Korven Liideri ja Virin Vihtori etunenässä.

Toto64-Jackpot kasvaa

Toto64:sta on pelattu kolmena keskiviikkona. Joka kerta on tullut Jackpot. Kahtena ensimmäisenä keskiviikkona 4 oikein tulokset jäivät voitto-osuuksitta. Viime keskiviikkona rivi äityi niin vaikeaksi, ettei 6 oikein tuloksia löytynyt yhtään. Jackpot-rahat jaetaan helmikuun ensimmäisenä keskiviikkona. Toto64-Jackpotia on tällä hetkellä jo 173 000 euroa. Komea suurpotin metsästys on tulossa.