Ajankohtaista

Satu Laakso, Markku Peltoniemi ja Jari Vähänen keskiviikon Jackpotkierroksen 3vihjaajat

ke 6. lokakuuta 2021 11.45.00

Keskiviikon Toto65-pelissä on Jackpotrahaa 65 000 euroa. 3vihjaajat ovat yksimielisiä tipseissään vain kakkoskohteessa. Siinä koko kolmikko, Satu Laakso, Markku Peltoniemi ja Jari Vähänen, rastaavat riviinsä Issakan Valon ja Korven Liiderin.

 

Satu Laakso on tullut tutuksi toimittajana, erityisesti tv:n puolella. Hevoset ovat hänelle tuttuja. Veijo Heiskasen ja Henna Halmeen muuton myötä Sadusta tuli myös vermolaisomistaja, kun 3-vuotias Lemieux Boko saapui Suomeen. Vuotta vanhempi veli Kurri Jari Boko jäi Ruotsiin Björn Goopille ja kilpailee syksyn ikäluokkalähdöissä länsinaapurissa.

 

Markku Peltoniemi on pohjoisen poikia. Myös hevospuolen luottamustoimet ovat tuttuja, sillä hän on Kemijärven Ravi ry:n varapuheenjohtaja. Hevosia Markku Peltoniemi on omistanut vuosikymmeniä. Kivarin Raindance, Party Hard ja Capitol Hill ovat tuttuja viime vuosilta, puoliso Sanna Palosaaren valmentamina. Peltoniemen Smurfriina valmentautuu Harri Koivusen tallissa ja kilpailee päätöskohteena ajettavassa Tuplaa Voittosumma -lähdössä.

 

Jari Vähänen on raviurheilun monitoimimies. Hän on ollut johtotehtävissä Suomen Hippoksessa, Fintotossa ja Veikkauksessa. Nykyisin Jari Vähänen toimii pelialan konsulttina niin Suomessa kuin ulkomailla. Jari on myös vastavalittu Vermon Ravirata Oy:n hallituksen jäsen ja mukana hevoskimpoissa.