Ajankohtaista

Seinäjoki Racen voittaja Willow Pride täydentää Finlandia-Ajon kymmenikön

su 24. huhtikuuta 2022 18.00.00

Lauantaina uransa suurimman voiton Seinäjoki Racessa napannut Willow Pride sai ansaitusti paikan myös vapunpäivän Finlandia-Ajoon. Markku Niemisen tallin tähtitamma on kymmenes kutsuttu hevonen, joten lähdön lopullinen kokoonpano on kasassa. Lähtöradat arvotaan suorassa lähetyksessä maanantaina klo 12.

Willow Pride ravasi Seinäjoki Racen ykköseksi kovalla voittoajalla 11,9/2140a. Willow Pride on kuulunut useamman vuoden maan tammahuipulle ja osoittanut mittelevänsä tasaväkisesti myös oriiden ja ruunien kanssa.

Hevosen taustajoukoista Markku Nieminen on voittanut valmentajana Finlandia-Ajon Bret Bokolla 2015. Willow Priden omistaja- ja kasvattajayhtiö I.M.T.-talli Oy:n taustalla on Jyrki Ojanen, joka on pitkäaikainen hevosenomistaja ja myös Vermon hallituksen varapuheenjohtaja.

Finlandia-Ajoon kutsuttujen hevosten ohjastajat alkavat olla myös selvillä. Tanskalaista Tycoon Conway Hallia ohjastaa Pohjoismaiden voitokkain raviohjastaja Jorma Kontio, ja Majestic Manin kuskina jatkaa Rikard N. Skoglund. Willow Pridea ajaa Ari Moilanen.

Finlandia-Ajon rata-arvontaa voi seurata suorana lähetyksenä TotoTV:n ja Vermo Areenan Facebook-kanavan kautta maanantaina 25.4. klo 12 alkaen. Arvonnan jälkeen kuullaan Jere Törmäsen analyysit ja haastattelussa on suomalaisedustajista Deangelon hoitaja Etta Pakkanen.

Finlandia-Ajon voittajaa odottaa 110 000 euron ykköspalkinto sekä kutsu Tukholmassa Solvallan raviradalla toukokuun lopussa juostavaan Elitloppetiin.

Kutsutut hevoset Finlandia-Ajoon 2022:

Bepi Bi
Brambling
Cokstile
Deangelo
Gareth Boko
Majestic Man
Next Direction
Stoletheshow
Tycoon Conway Hall
Willow Pride