Ajankohtaista

Skyfall Shinen näytös aloitti keskiviikon Toto65-pelin, Magical Princess 5-vuotiaiden ykkönen

to 26. toukokuuta 2022 11.31.00

Markku Niemisen valmentama Skyfall Shine oli keskiviikkoillan Toto65-pelin pankki. Se oli kaiken luottamuksen arvoinen. Magical Princess hurmasi 5-vuotislähdössä.

Hannu Torvinen ajoi Skyfall Shinen keulaan. Muscle Hillin 6-vuotias poika irtosi lopussa vakuuttavasti muista ja voitti ajalla 12,1a/1620m.

- Skyfall Shine lähti kovaa. Sen jälkeen saimme rauhoittaa vauhtia. Loppu tultiin taas kovaa. Tämä on ehdottomasti hevonen, joka voi edetä Suur-Hollolan finaaliin, Hannu Torvinen sanoi.

Lumettaja oli toisen kohteen vankka suosikki. Tehtävä helpottui, kun Korven Liideri laukkasi alkumatkalla. Terho Rautiainen luotsasi Lumettajan johtopaikalta voittoon ajalla 25,6/2120m.

Kolmannen kohteen voittaja tuli myös johtopaikalta. Antti Teivainen piti sisäradalta Melinda Sesillä keulat. Pasi Tikkalan valmennettava viiletti ykköseksi ajalla 14,9a/2120m, Her Royal Highness pinnisti johtavan takaa kakkoseksi.

Salamakypärät-kilpailusarjan toinen osalähtö oli neloskohde. Aada Salo kannusti Marlon Deen johtopaikalle. Jere Hurme piti Minecraftilla keulahevosen selän. Maalisuoran alussa Hurme löysi kiritilaa, ja Harri Koivusen valmentama Minecraft pinkaisi voittoon. Marlon Dee oli hyvä kakkonen ennen Tino Paldanin ajamaa Wutania.

- Luovutin keulat Marlon Deelle, joka oli suosikki. Saimme hyvän hevosen selän ja sopivasti kiritilaa. Tämä oli toinen kerta, kun ajoin Minecraftilla ja toinen voitto, Hurme totesi.

Magical Princess haki keulat 5-vuotislähdössä, joka oli viides kohde. Pekka Korpi sai ajaa maltilla, kierros mentiin vain 16,7-kyytiä. Magical Princess kiisi päätöspuolikkaan 08,3-kyytiä ja voitti helposti ajalla 13,5a/2120m. Manny Muscle kiri kakkoseksi ja johtavan rinnalla ravannut Mask Off oli kolmas.

- Magical Princess on ollut tosi mukavantuntuinen pitkän aikaa. Kun saisi nyt pidettyä sen tällaisena. Mielessä ei käynyt lähteä Solvallaan, reissu on raskas, ja toivotaan, että tamma on kunnossa Suur-Hollolassa, Pekka Korpi sanoi.

Karanor Teräsliigassa saatiin suuryllätys, kun Mikko Haaviston valmentama Explosive Secret vei voiton. Antti Teivainen ajoi rohkeasti eteenpäin, ja valjakko ravasi koko matkan selvässä johtoasemassa. Explosive Secret ei päästänyt muita edes lähelle loppusuoralla ja voitti ajalla 16,4/3120m.

Ennen 65-kierrosta saatiin ihastella hienoja 3-vuotiaita. Pekka Korven EL Kickoff paineli johtopaikalta ykköseksi ajalla 16,5/2120m. Callela Ladybird nousi lopussa haastamaan ja oli kakkonen. Yuvarajah kiri kolmanneksi.