Ajankohtaista

Staro Miamin paluu ja muita kohokohtia - vihjeitä täältä

ke 19. toukokuuta 2021 11.06.00

Vermo Areenan keskiviikkoravien yksi kiinnostavimmista tapauksista on T65-kierroksen avauskohteena (lähtö 4) ajettava TherMidas VET Tammatähti. Vaikka mukana on vain kuusi tammaa, mielenkiintoa piisaa. Huipputamma Staro Miami palaa pitkältä tauolta ja kohtaa mm. tutut tammalähtöjen menestyjät Dream Girlin ja Selene Lunen. Staro Miamin kuulumisista voi lukea lisää IS Ravien ennakkojutusta.

Muita illan nimilähtöjä ovat perinteiset stayer-kisat Valtra Sisusarja (lähtö 7) ja Kivikylä Voimaliiga (lähtö 9). Voimat laitetaan puntariin näissä 3120 metrin tasoituslähdöissä. Illan kolmas lähtö on puolestaan uuden Montekypärät-kilpailusarjan avausosalähtö. Lisää kilpailusarjasta voi lukea tästä linkistä.

3vihjaa-rivinsä illalle ovat laatineet kaksi tuoretta Suomen mestaria ja yksi tuore 2500 voiton ohjastaja. Markus Laurila voitti vastikään Veikkauksen järjestämän T-pelien SM-kisan, Miia Salminen ajoi puolestaan ravinaisten Suomen mestariksi viime perjantaina Kaustisella. Ilkka Korpi ajoi viime keskiviikkona uransa voiton numero 2500, ja tänään hänellä on 65-kohteissa ajokkina MAS Bella.

3vihjaa:

Linkkejä:

Veikkauksen videovihjeet

IS Ravien 65-vihjeet

MT Ravinetin 65-vihjeet

Ennakkojuttu Varsovasta