Ajankohtaista

Stayer-illan 3vihjaajat luottavat omiin hevosiin

ke 9. kesäkuuta 2021 12.29.00

Keskiviikkona yleisöportit aukeavat kolmelle 50 hlön lohkolle. Liput ennakkoon Vermo Shopissa ja osoitteessa vermo.fi/liput. Sisääntulon kesäkioskissa myydään mm. kahvia ja jäätelöä. Stayer-ilta on ravien teema, kaikki lähdöt juostaan vähintään 2620 metrin matkalla.

Sirpa Tienhaara, Arna Ruohomäki ja Lasse Kotiranta ovat keskiviikon 3vihjaajat. Toto65-pelissä on takuupotti. Ainoalle täysosumalle on luvassa 150 000 euroa.

Sirpa ”Sipe” Tienhaara työskentelee Vermon talousosastolla. Vapaa-aika kuluu hevosia valmentaessa. Nousukuntoinen Morris Match starttaa Derby-sarjassa. Sipe kuuluu myös Tapsan Toivon omistajaporukkaan. Mika Mäkelän valmennettava on Valtra Sisusarjan suosikkeja.

Arna Ruohomäki luo uraa lainaohjastajana, mutta myös valmentajana. Neloskohteessa juokseva Uccio on hänen valmennuksessaan.  Italialaisruuna on viime starteissa kilpaillut tasokkaissa Kivikylä Voimaliiga -lähdöissä ja napsinut hyviä sijoituksia.

Lasse Kotiranta vaikuttaa Jokimaan raviradan johtokunnassa. Piece Of Hero on Kotirannan tilan hyvin menestynyt kasvatti ja Derby-sarjan suosikki. Sen emä Piece By Piece voitti Arvid Åvallin TammaDerbyn 2010.