Ajankohtaista

Sunnuntaina paikallisravit - Team Vermon Bolt Kronos aloittaa

pe 25. helmikuuta 2022 13.25.00

Laskiaissunnuntaina 27.2. Vermo Areenalla järjestetään vuoden ensimmäiset poni- ja paikallisravit klo 11 alkaen. Ohjelmassa on kuusi ponilähtöä ja kuusi hevoslähtöä. Iltapäivä huipentuu Suurkimpan silmäterän ensiesiintymiseen uudessa kotimaassaan. Bolt Kronos kilpailee ravien viimeisessä lähdössä klo 15.20. Bolt kilpailee numerolla 5 lähdössä, jossa on yhden poisjäännin myötä mukana seitsemän hevosta. Ravien käsiohjelman näkee kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Paikallisravit ovat matalan kynnyksen harrastustoimintaa ja sopivat hyvin testistartiksi ennen kovempia tehtäviä. Nina Pettersson-Perklénin tallilla työskentelevä Tom Eriksson kertoi kisaviikon tunnelmiaan videolla, jonka voit katsoa tästä linkistä.

Sunnuntaina raveihin ja alueella viimeistä päivää auki olevaan Talven Ihmemaahan pääsee puoleen hintaan eli 6/5 €. Hevosenomistajat pääsevät katsomaan hevosensa juoksuja ilmaiseksi, ja Suurkimpan osakkailla on vapaa pääsy kaikkiin raveihimme v. 2023 loppuun asti suurtapahtumia lukuun ottamatta. Suurkimpan/Team Vermon ostokuittia näyttämällä tai mobiilisovelluksen kausikortilla pääsee ilmaiseksi sunnuntain tapahtumaan. Suurkimppalaisilla on vapaa sisäänpääsy myös kevään 2022 Finlandia-Ajoon molempina päivinä (1 hlö / osakkuus). Suurkimpan yhteisomistajaksi pääsee liittymään tästä linkistä >>

Lisätietoja sunnuntain tapahtumasta Vermon tapahtumakalenterissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Sunnuntain poni- ja paikallisraveja voi seurata myös Vermo Areenan YouTube-kanavan kautta. Linkki livelähetykseen tulee kanavalle sunnuntaiaamupäivän aikana.