Ajankohtaista

Suomen Hippos ja Hevosurheilu-lehti muuttavat Vermo Areenan tiloihin

to 1. heinäkuuta 2021 11.00.00

Suomen Hippos sekä Hevosurheilu-lehti muuttavat keväällä 2022 uusiin toimitiloihin Vermo Areenalle.

 

Raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos solmi aiesopimuksen Vermo Areenan kanssa keväällä 2021 ja kesäkuun lopulla muutto Vermo Areenan tiloihin sai lopullisen varmistuksen. Osapuolten vuokrasopimukset on allekirjoitettu ja hankesuunnitelma on valmistunut.

 

Hippoksen ja Hevosurheilun toimitilojen on määrä sijaita päärakennuksen kolmannessa kerroksessa. Samalla Vermo Areenan henkilökunta muuttaa kerroksen ylöspäin pääkatsomon taakse. Muutto aiheuttaa päärakennukseen muutostöitä, jonka kestoksi on arvioitu noin kolme kuukautta.

 

Vuokra-aika käynnistyy 1.4.2022.

 

”On hienoa nähdä Hippoksen ja Hevosurheilu-lehden työntekijät ympäristössä, jonka puolesta he töitä joka päivä tekevät. Vieraat ja työntekijät pääsevät nauttimaan hevosten läsnäolosta heti toimiston ulkopuolella. Saapuminen paikan päälle luonnistuu helposti julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä tai autolla. Raidejokerin aloittaessa viimeistään 2024, kulkeminen helpottuu entisestään”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä kommentoi.

 

”Moni hallituksen jäsenistä teki paljon valmistelutöitä muuton eteen Harri Peipisen johdolla”, Häyhä toteaa ja kiittää työryhmää. ”Työ on kuitenkin vasta alussa, jonka jälkeen molemmat organisaatiot ovat lämpimästi tervetulleita uusiin tiloihin”.