Ajankohtaista

Suomenhevostammat valloittavat Vermo Areenan keskiviikkona

pe 10. kesäkuuta 2022 11.10.00

Forssan Kuninkuusravit lähestyvät isoin askelin. Näyttöjä Kuningatarkilpailuun annetaan kahdessa A.V. Marttilan Tammasarjassa. Pikamatkojen ilta on keskiviikon teema, mailin matkoilla on vauhtia luvassa.

Ensimmäinen Marttila-sarja ajetaan Toto65-pelin kakkoskohteena. Peräti kuusi hevosta kilpailee lauantaina Jyväskylässä. Santtu Raitalan ajama Lakan Leija lähtee mainiolta kakkosradalta. B. Riitu on tehnyt hyviä juoksuja viime aikoina.

Toinen Marttila-sarja on Toto65-pelin vitoskohde. Naputus, Taksvenla, Hulluduunari ja ennen kaikkea Hetviina ovat kokeina kilpatammoja. Lily pääsi Forssassa voitonmakuun kolmen kilometrin matkalla, mutta myös maili käy sille.

Yksi keskiviikon helmistä on 3-4-vuotiaiden lämminveristen Tammasarja. Zara Avenger, Condesa ja Second Act pääsevät kiihdyttämään sisimmiltä lähtöradoilta. Stonecapes Unity ravasi vuoden alkukuukausina kolme voittoa. Love Cocktail saapuu Pohjanmaalta voittovireessä.

Jo ennen 65-kierrosta on luvassa hienoa menoa. Montélla aloitetaan ilta. Vauhtia on luvassa, kun kovat Campari Jet, Amon-Ra ja Roseline Forbes painelevat menemään.

Young Drivers’ Trophy kisataan juuri ennen 65-kohteiden alkamista. Nuoret ohjastajataiturit toimivat kuskeina. Hurjakuntoinen Rebel Rapid saa kärryilleen Elina Pakkasen. Valjakolla on takarivin lähtöpaikka. Risto Airaksisen tallista tulee kaksi hevosta, Niko Riekkinen ajaa Royce Rollsia ja Jere Hurme Lara Lucaa. Kaisa Mikkolan Power Blaster ja Niko Huuskolan M.T.Master Don ovat radoilla yksi ja kaksi.

Hetviina on yksi A.V. Marttilan Tammasarjoihin osallistuvista Kuninkuusravien rankingpisteitä tavoittelevista tammoista. Santtu Raitala nähdään kärryillä keskiviikkona (kuva: Pekka Salonen).