Ajankohtaista

Superlauantai ja jackpot alkavat Vermosta – Grainfield Aiden ja Knows Best kohtaavat 75-avauksessa

to 1. joulukuuta 2022 15.03.00

Vermo ja Rovaniemi toimivat superlauantain isäntäratoina. Vermossa ajetaan 75-pelin kolme ensimmäistä kohdetta. Toto75-pelissä on jackpotia 200 000 euroa, ja potti voi nousta jopa 450 000 euroon.

Superlauantaina tapahtuu jo ennen varsinaisia raveja. Joulumarkkinakirppis pyörähtää käyntiin kello 12. Ensimmäinen lähtö starttaa kello 14.27. Tapahtuma-alueelle on ilmainen sisäänpääsy.

Vermon Ravinaisten ja Suomen Ravinaisten Liiton Lady-liigan finaali käynnistää ravilähdöt. Emma Väre keräsi alkukilpailuissa suurimman pistepotin. Vihtiläinen Emma Väre ajaa finaalissa Joni-Petteri Irrin Gyro Gearloosea, jonka Anti Teivainen ajoi viimeksi ykköseksi.

Ennen 75-peliä nähdään myös lämminveristen tammalähtö. Alle 50 000 euroa voittaneet pinkovat paalulta karkuun EL Indeedin johdolla. Takamatkalla on kova viisikko Janis Joplin Boko. Stonecapes Queila, Gal Gadot Racing, Ice Wine ja True Devotion.

Toto75-kierros alkaa hienolla lämminveristen avoimella ryhmällä. Hannu Laakkosen Knows Best palasi viimeksi tauolta ja teki komean esityksen. Voitto tuli ajalla 13,4a/2140m. Hannu Korven tallista on kova kaksikko Grainfield Aiden-Hierro Boko, samoin Anne Kankaalta Tito A.C.-Quite A Lover.

Kylmäveristen Tammatähti on 75-kakkonen. Antti Ala-Rantalan tallin hevosia kilpailee Vermossa ja Rovaniemellä. Tutun Impi ja Kleppe Spödå saapuvat Vermoon ja kuuluvat Tammatähden suosikkeihin. Tutut kovat tammat Taksvenlan ja Hulluduunarin johdolla ovat vastassa. Margarida voitti viimeksi Tammaderbyn ja on kova haastaja.

Finntack Cupin Finaali on Vermon kolmas 75-kohde. Condesa voitti tammojen karsinnan ja pääsee matkaan finaalissa mainiolta kakkospaikalta. Quite Vanity oli oriiden/ruunien karsinnan ykkönen. Se lähtee jahtaamaan finaalin 6000 euron ykköstä kasipaikalta. Finaali on hienotasoinen, ja sitä värittää myös voitokas Kratos di Quattro.

Rovaniemen ensimmäinen lähtö jatkaa Toto75-peliä. Se starttaa kello 17.07.

Koko Superlauantain käsiohjelman näkee tästä linkistä >>

Pirkkalan panssarivaununa tunnettu Grainfield Aiden saa Superlauantaina vastaansa mm. huippuiskussa tauolta palanneen Knows Bestin (kuva: Pekka Salonen).