Ajankohtaista

Superlauantai ja superjackpot - olosuhdeinfoa ja 3vihjaajien tipsit kierrokselle

pe 12. maaliskuuta 2021 14.51.00

Vermo Areena ja Kuopio toimivat Superlauantain isäntäratoina. Vermossa ravataan hiekkapintaisella talviradalla, jossa pienet hokit/nastat ovat tarpeen. Illan ennuste +2 C ja vesikuuroja. Rata muuttunee siis märäksi, pohjaltaan se on pitävä. Tallialueella on lumi-/jääpohja..

Toto75-pelissä on muhkea 500 000 euron jackpot. Se tietää, että jaossa on jopa miljoonan euron potti. Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna, Kuopion raviradan puheenjohtaja Heikki Kinnunen ja Vermo Areenan puheenjohtaja Juha Lyytinen ovat ahkeroineet 3vihjaa-tipsit.

Vihjaajat eivät ole täysin yksimielisiä kierroksen varmoista. Ahjolinna uskoo Hetviinan voittoon Kuopion avoimessa tammalähdössä. Päätöskohteen Le Gros Bill on hänen toinen varmansa. Heikki Kinnunen on löytänyt varmat Vermon kohdelähdöistä. Kakkoskohteen Just A Flirt ja neloskohteen Joseph Boko ovat hänen varmansa. Kinnusen oma tamma Marmardu löytyy myös rivistä. Juha Lyytisen ensimmäinen varma on neloskohteen American Hero, joka starttaa kotiradalla Vermossa. Lyytisen toinen varma on päätöskohteen Le Gros Bill.

Lauantaina ajetaan 20 lähtöä, 10 kummallakin radalla, klo 17 aloitetaan. Toto75-kierros käynnistyy Kuopion kuudennesta lähdöstä, joka starttaa klo 19.00.