Ajankohtaista

Superlauantaina joulumarkkinat, ravitykitystä ja pikkujoulut

to 27. lokakuuta 2022 11.25.00

Superlauantaina 3.12. Vermo Areenalla on monenlaista ohjelmaa joulumarkkinakirppiksestä ja huippuraveista illan pikkujoulubileisiin - tapahtumaan on koko päivän ajan vapaa sisäänpääsy!

Päivä alkaa Konttitorin sisätiloissa järjestettävällä Joulumarkkinakirppiksellä klo 12. Raveja on luvassa kahdelta paikkakunnalta klo 14 alkaen. Ensin ravataan Vermon ovaalilla klo 14-17, ja heti perään seurataan Superlauantain huipentavat Rovaniemen lähdöt etänä ravintola Ravillassa klo 17-20. Pikkujoulut alkavat katsomon keskikerroksessa jo Vermon ravien jälkeen, ja livebändi esiintyy kolmeen otteeseen klo 18 alkaen. Bileet jatkuvat aina klo 23 saakka.

Joulumarkkinakirpputori klo 12-16

Katsomoon ja tapahtuma-alueelle on vapaa sisäänpääsy. Myyntipaikat ovat maksullisia (alk. 25 €), ne varataan ja maksetaan ennakkoon. Myyntipöytiä (koko 120*80 cm) on sisätiloissamme rajoitettu määrä ja ne ovat myynnissä ainoastaan Vermo Areena -mobiilisovelluksessa, joten kannattaa toimia ripeästi. Vermo Areena -sovelluksen saat ladattua App Store tai Google Play -sovelluskaupasta. Myyntipaikat ovat edullisempia ennakkoon ostettuna, paikan päällä pöytäpaikkoja on myynnissä vain, mikäli niitä jää ennakkomyynnistä.

Ravit & Ravillan pikkujoulubuffet

Pikkujouluravien ravintolapaketin hintaan 59 € sisältyy ravintolapaikka, jouluinen buffet ravintola Ravillassa, käsiohjelma, palvelumaksu ja pikkujoulubileet ravien jälkeen aina klo 23 saakka. Ravintolapaketit myydään ennakkoon, katso menu ja osta omasi suoraan tästä linkistä.

Kulku Ravillaan katsomon takaa D-porras, 3. krs. Ravintola Ravilla aukeaa klo 13, ravilähdöt starttaavat klo 14 ja buffet on tarjolla klo 13-16.30. Ravilla ja baari ovat avoinna Rovaniemen ravien loppuun saakka (n. klo 20.30).

Lämpimästi tervetuloa Vermo Areenalle viihtymään ja virittäytymään joulutunnelmaan!