Ajankohtaista

Suuri Suomalainen Derby 2.-3.9. 2022 - Liput edullisimmin ennakkoon ostettuna!

pe 10. kesäkuuta 2022 18.04.00

Upea ravikesä huipentuu syyskuussa kun järjestyksessään 53. Suuri Suomalainen Derby järjestetään kaksipäiväisenä ravijuhlana. Lippujen ennakkomyynti on nyt avattu!

Ennakkotarjous kestää kesäkuun loppuun asti, ja lippuja voi ostaa tapahtumaan saakka Vermon verkkokaupasta, Liveton lippukaupasta ja Vermo Appista. Kannattaa huomioida, että Ravintola Ravillan ravintolapaikat myydään vain Vermon verkkokaupasta tai Livetosta. Ravintola Ravillan runsaaseen buffetmenuun sisältyvät tapahtuman pääsylippu, pöytäpaikka, buffet-ruokailu, käsiohjelma sekä palvelumaksu.

Derbyyn on ostettavissa erilaisia lipputuotteita, mm. päivälippuja ja kahden päivän yhdistelmälippuja, lisäksi voit ostaa autokatsomopaikan tai parkkillipukkeen etukäteen. Alle 18-vuotiaat pääsevät alueelle ilmaiseksi.

”Upeaa saada jälleen järjestää tapahtumarikas kesä”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä iloitsee. ”Tämän vuoden Derbyyn suunnitellaan mukaansatempaavaa oheistapahtumaa jo perjantaille, joten kannattaa seurata Derbyn tapahtumasivua.”

Lue lisää Suuren Suomalaisen Derbyn 2022 tapahtumasivulta >>> mm. lipuista, hinnoittelusta ja ryhmälipuista.

Vuonna 2022, syyskuun alussa ajettava, Suuri Suomalainen Derby on Suomessa syntyneiden nelivuotiaiden lämminveriravureiden päätähtäin ja suuripalkintoisin kasvattajakilpailu Suomessa. Tästä linkistä >>> löytyvät listat hevosista, jotka on maksettu Suureen Suomalaiseen Derbyyn vuosille 2022, 2023 ja 2024. Linkin takaa löytyvät myös Suuren Suomalaisen Derbyn säännöt.