Ajankohtaista

Suurkimppa kokoaa yhteen huippuvalmentajat sekä tuhat omistajaa

la 8. toukokuuta 2021 13.00.00

Suurkimppa on tuhannesta omistajasta, huippuvalmentajista sekä upeista hevosista koostuva ravitalli Team Vermo

Team Vermo rakentuu huippuvalmentajien ympärille siinä järjestyksessä, kun osakasmäärät kasvavat. Ensimmäisessä vaiheessa mukaan lähtevät Vermon valmentajat Pekka Korpi, seuraavaksi Nina Pettersson-Perklén ja sitten Emma Väre. Neljäs valmentaja valitaan prosessin edetessä. Ensimmäinen hevonen hankitaan heti, kun sopiva löytyy. Seuraavaa hevonen hankitaan, kun 250 osuutta on myyty, kolmas hevonen 500 myydyn osakkuuden kohdalla ja neljännen hevosen hankinta alkaa 750 myydyn osakkuuden jälkeen. 

Yksi osakkuus maksaa 500 € ja pitää sisällään kaikki kimppakulut 31.12.2023 asti. Myynti on alkanut Liveto-myyntijärjestelmässä, johon löytyy suora linkki Suurkimpan nettisivuilta. Osuushintaan kuuluu myös Vermon kausikortti 2,5 vuodeksi (arvo n. 220 €) sekä kesän 2021 aikana osuuden ostaneille ilmainen sisäänpääsy Suureen Suomalaiseen Derbyyn (3.-4.9.2021).

Hevosten ja jännittävien ravitapahtumien ympärille rakentuu myös muuta toimintaa osakkaille; liikuntaa, hyvinvointia, erilaisia aktiviteetteja ja esim. ravimatkoja – mitä vain osakkaat keksivätkään! Tavoitteena on tuoda hevosenomistamisen yhteisöllisiä elämyksiä mahdollisimman suurelle porukalle.

Lisätietoa: suurkimppa.fi-nettisivuilta tai Heikiltä.

Heikki Häyhä
Toimitusjohtaja, Vermo Areena

+358 44 301 8363
heikki.hayha@vermo.fi