Ajankohtaista

Syksyn TalviCup tammoille - finaaleissa 7 000 euron ykköspalkinto

ti 16. marraskuuta 2021 15.28.00

Vermon TalviCup sai suuren suosion alkuvuodesta ja seuraavaksi on luvassa tammojen TalviCup. Marras-joulukuun TalviCup on suunnattu enintään 7 500 / 20 000 euroa tienanneille lämminveritammoille sekä enintään 8 000 / 15 000 euroa juosseille kylmäveritammoille. Molemmissa roduissa järjestetään erilliset karsinnat ja finaalit. Finaalit juostaan Vermon Pikkujoululauantaina 11.12., molemmissa finaaleissa ykköspalkinto on 7 000 euroa.

Lämminveristen karsintalähdöt ravataan keskiviikkona 24.11. Yhden voittosummakategorian karsintalähtöihin otetaan enintään 24 hevosta, joista finaaliin etenee 8 parasta. Järjestäjällä on oikeus ajaa vain yksi karsintalähtö. Mikäli viimeisestä finaalipaikasta tulee tasapääjuoksu, arvotaan loppukilpailuun pääsevä. Jos finaali ei täyty karsinnoilla, finaalin ensisijainen osallistumisoikeus on sijoitusten mukaan sellaisilla karsintoihin osallistuneilla hevosilla, jotka on ilmoitettu loppukilpailuun. Mikäli paikkoja jää jäljelle, järjestäjä voi ottaa finaaliin mukaan muita ilmoitettuja hevosia karsintapistejärjestelmän mukaisesti.

Kylmäveristen karsintalähdöt juostaan keskiviikkona 1.12. Yhden voittosummakategorian karsintalähtöihin otetaan enintään 24 hevosta, joista finaaliin etenee 8 parasta. Järjestäjällä on oikeus ajaa vain yksi karsintalähtö. Mikäli viimeisestä finaalipaikasta tulee tasapääjuoksu, arvotaan loppukilpailuun pääsevä. Jos finaali ei täyty karsinnoilla, finaalin ensisijainen osallistumisoikeus on sijoitusten mukaan sellaisilla karsintoihin osallistuneilla hevosilla, jotka on ilmoitettu loppukilpailuun. Mikäli paikkoja jää jäljelle, järjestäjä voi ottaa finaaliin mukaan muita ilmoitettuja hevosia karsintapistejärjestelmän mukaisesti.

Tammojen TalviCup - finaalit lauantaina 11.12.

Karsintojen voittosummat ovat voimassa finaalissa. Molemmissa TalviCup-finaaleissa lähtöradat valitaan siten, että ensin radan valitsevat karsintavoittajat, sitten toiseksi sijoittuneet, kolmanneksi sijoittuneet jne. Valintajärjestys karsintojen kokonaisaikojen mukaan niin, että nopein valitsee ensin. Mikäli kokonaisaika on sama, valintajärjestyksen ratkaisee arpa. Mikäli joku finaaliin päässeistä ei osallistu, otetaan finaaliin sijoitusten mukaan sellainen ko. karsintaan osallistunut hevonen, joka on ilmoitettu loppukilpailuun. Mikäli paikkoja jää jäljelle, järjestäjä voi ottaa finaaliin mukaan muita ilmoitettuja hevosia karsintapistejärjestelmän mukaisesti. Järjestäjän edustaja soittaa loppukilpailuun päässeiden valmentajille lähtöradoista finaalien ilmoittamispäivänä ti 7.12. aamulla. Jos valmentajaan ei saada yhteyttä tai hän ei soita takaisin järjestäjälle klo 10 mennessä, valitsee järjestäjä hevoselle numeroltaan pienimmän vapaana olevan lähtöradan.