Ajankohtaista

T.Rex tavoittelee uransa 60. voittoa Toto65-pelin avauskohteessa

pe 4. marraskuuta 2022 08.45.00

Derbysarja ja kolme stayerlähtöä värittävät Vermon keskiviikkoa. Illan Toto65-peli käynnistyy lähdöllä, jossa on mukana monta ykkössarjalaista.

T65-pelin avauksessa juoksevat hevoset, joiden voittosumma tänä vuonna on alle 15 000 euroa. Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama ikinuori T.Rex on tällä kaudella voittanut kolme lähtöä. 12-vuotias ruuna tavoittelee keskiviikkona uransa 60. voittoa. Vermossa T.Rex on ennen keskiviikkoa kääntynyt voittajaseremonioihin yhdeksän kertaa.

T.Rex saa vastaansa kovia jyriä, joiden voittosummat ovat myös satoja tuhansia euroja. Hotshot Luca, Cash Maker ja Target Kronos ovat menestyneet hyvin myös tällä kaudella. Marschall Match voitti Vermossa lokakuun alussa kovalla tuloksella 11,7a.

Kivikylä Voimaliiga juostaan 65-pelin kakkoskohteena. Global Beware avaa uransa Suomessa. 5-vuotias ruuna on Ruotsissa menestynyt erittäin hyvin juuri pitkillä matkoilla. Ashley Face, Quite A Lover ja Korvenheimon kaksikko Quick Diablo ja Hazelhen Hermes ovat kovia haastajia.

Toinen kolmen kilometrin voimainkoitos Karanor Teräsmiesliiga on illan päätöslähtö. Kotiradan Quick No Trouble aloitti pirteällä kakkossijalla Teijo Aholan valmennuksesta ja on yksi suosikeista. Amperage Hanover juoksee ensimmäisen kilpailunsa Veijo Heiskasen ja Henna Halmeen tallista. Lähtö on tasainen ja melkoinen pelipähkinä.

Kylmäveristen stayerlähtö Sisusarja ajetaan ennen 65-kohteita. Juhani Inkisen Suvionni saapuu Vermoon voitokkaassa vireessä. Vahva ruuna jaksaa matkan, ja kolmas peräkkäinen täysosuma on lähellä.

Mielenkiintoinen ja tasokas 4-vuotisjoukkue tavoittelee Derbysarjassa 3000 euron ykköstä. Deep Blue Font kiri ykköseksi keskiviikkona. Se lähtee takamatkalta ikäluokkalähdöissä menestyneiden Time Matchin, Zolamanin ja Planbeen kanssa. Truly Easy ja Where Is My Mind lienevät paaluhevosista suosikkeja.

Sipi Erkkilän valmentama Deep Blue Font hakee back-to-back voittoa keskiviikkona.