Ajankohtaista

Tähtiravuri Mascate Match emännöi IFK-Kalpa-ottelua 3.3.

ke 19. helmikuuta 2020 13.07.00

IFK:n ja Vermo Areenan Raviliiga-hevonen Mascate Match eli Massi on tiistaina 3.3. Nordiksella pelattavan Kalpa-pelin otteluemäntä. Maaseudun Tulevaisuus ja MT Ravinetti, Suomen Hippos, Sylva ry ja Vermo Areena tuovat yhteistyössä raviurheilun ja hyväntekeväisyyden näkökulmaa peli-iltaan.

Massi on nelivuotias lämminveriravuri, josta tuli viime vuonna Suomen kiistatta seuratuin ravihevonen. Raviurheilulegenda Pekka Korven valmentama Massi niitti kansainvälistä menestystä, kun se kävi Ruotsissa voittamassa kaksi suurta E3-kilpailua ja voitti myös kotimaassaan useita suurkilpailuita. Kolmivuotiskautensa aikana Massi otti 16 kilpailussa peräti 13 voittoa ja tienasi muhkeat 370 259 euroa palkintorahoja. Massi palkittiin ravigaalassa ansaitusti vuoden parhaana kolmivuotiaana lämminverisenä.

Mikä parasta, Massi tekee myös runsaasti hyvää. Raviliigassa hevosten 3,5 vuoden aikana juoksemista palkinnoista sievoinen summa lahjoitetaan projektin päätyttyä hyväntekeväisyyteen. IFK:n ja Vermon Raviliigassa yhteistyökumppani on Sylva ry, jonka kautta osa Massin palkintorahoista lahjoitetaan syöpään sairastuneiden lasten perheiden tukemiseen.

Päätähti Massi ei pääse tiistain 3.3. peliin paikan päälle, mutta sen taustajoukot ovat vahvasti mukana. Vermon Ravikoulun hevonen ja poni ovat hallin ulkopuolella ilahduttamassa peliin tulevia. IFK tarjoaa Sylvan kautta runsaasti lippuja syövästä toipuneiden lasten perheille. Myös Massin tuhatpäinen omistajajoukko kutsutaan peliin etuhintaisella lipulla. Raviliigassa yhden hevosen omistus on jaettu tuhanteen osuuteen, ja Massin ympärille on syntynyt hieno fani-ilmiö.

– Massi on omassa luokassaan yksi kaikkien aikojen ylivoimaisimmista HIFK:laisista. Se on ollut hieno lisä IFK-perheeseen ja on ollut upeaa seurata sen menestystä. Myös se on upea asia, että pystymme tekemään hyvää tämänkin kautta, sanoo IFK:n markkinointijohtaja Roland Carlsson ja kutsuu kaikki ravien ystävät HIFK:n matsiin.

Lue lisää tästä linkistä.

15.03.2019

Ensimmäinen Finlandia-kutsu jaettu: Pastore Bob puolustaa voittoaan

Viime vuoden voittaja Pastore Bob on kutsuttu Vermon kevään vauhtilähtöön Finlandia-Ajoon.

14.03.2019

Graceful Swamp aloitti voitolla Derbyn Talvisuosikissa

Erkki-Pekka Mäkisen tähtiravuri aloitti nelivuotiskautensa tyylikkäällä ykkössijalla.

13.03.2019

Finlandian ennakkostudio: Lipunmyynti avattu ja lento varattu!

13.03.2019

Finlandia-päivän ponivoittajat kutsutaan Mini ja Lilla Elitloppetiin

Vermon kevään pääkilpailun Finlandia-ajon voittaja saa tänäkin vuonna suoran paikan Tukholmassa Solvallan raviradalla 26. toukokuuta juostavaan Elitloppetiin. Pohjoismaiden pääratojen yhteistyö laajenee nyt myös ponilähtöihin.

12.03.2019

Tähtiravurin kauden avaus keskiviikkona Vermossa

12.03.2019

Kotiradan hevoset huippuvauhdissa maanantaina

Vermon ensimmäisessä Magic Mondayssa säväytti erityisesti Juhani Tapanin tallin Tanpopo.

07.03.2019

Magic Monday ensimmäistä kertaa Vermossa - ilmainen ravibussi Helsingistä

Säväys stadia, ripaus Lappia – sitä on Magic Monday 11. maaliskuuta!

07.03.2019

Kolmivuotistähdessä kotivoiton makua

Varsalähdön kiriherkin oli India Web, jonka osaomistajat ovat vermolaisille tuttuja kasvoja.

04.03.2019

Salamakypärät 2019 valittu - seitsemän osalähtöä Vermossa

Nuorten ohjastajien kilpailusarja Salamakypärät jatkuu tänäkin vuonna. Seitsemän osalähtöä ravataan Vermossa.

02.03.2019

Stoneisle Ocean ja T.Rex päivän kirkkaimmat tähdet

Espoon Palkinnossa Stoneisle Ocean kiri ohi Ranch Kellystä, ja Kultadivisioona-finaalissa T.Rex runnoi väkisin voittoon.