Ajankohtaista

TalviCup-karsinnat värittävät keskiviikon raveja

ma 10. tammikuuta 2022 13.02.00

TalviCup-karsinnat ovat pääosissa tulevana keskiviikkona. Illan kymmenestä lähdöstä peräti kahdeksan on TalviCupin karsintoja, joten jännitystä ja hienoa raviurheilua on luvassa. Jokaisesta karsintalähdöstä neljä parasta etenee lauantain 29.1. finaaleihin.

Enintään 35 000 euroa tienanneiden tammojen karsinnat juostaan ennen 65-pelin kohdelähtöjä. Joulukuussa TalviCupin finaalin voittanut Girls With Curls hakee ensimmäisessä karsinnassa finaalipaikkaa ykkösradalta. Ruotsista palannut Didi Dam on mielenkiintoinen vastustaja. Pitch Perfect saapuu Sievistä toiseen karsintaan.

Tammojen 15 000 euron karsinnoista ensimmäinen juostaan seiskalähdössä. Intelligent Stride on ykkösradalta suosikki. Toinen karsinta on myös troikkakohde. Hienosti menestynyt Mission Of Soul tekee ensivisiitin Vermoon. Kotiradan Fake Super Fast ja Jezzet Savoy ovat kovia kilpasiskoja.

Oriiden/ruunien enintään 35 000 euroa voittaneiden karsinta aloittaa Toto65-kierroksen. Earl Grey, Jacques Hyneman, Rarity Red ja Suomessa aloittava Jojo Keeper yrittävät kiivaasti finaaliin. BWT Ellospank metsästää neljättä peräkkäistä voittoa toisessa karsinnassa, joka ajetaan kuudentena lähtönä.

Enintään 15 000 euroa tienanneet oriit/ruunat juoksevat karsinnat lähdöissä 5 ja 10. Ensimmäisessä karsinnassa on voitokkaita menijöitä, Amadeus Possible, Ashley Man, Kiikku’s Trooper ja Bond Eagle etunenässä. Myös toinen karsinta on hieno. Raven, Stonecapes Topgun, Farfallone ja Rahajamatch ovat viihtyneet viime starteissa kärkitaistoissa.

Kivikylä Voimaliiga ajetaan Toto65-pelin vitoskohteena. Oilsheik voitti joulupäivänä V75-lähdön Uumajassa ja pyrkii paalulta karkuun. William Birdland ja Käpylä Grand Prixin sankari Hazelhen Hermes ovat takamatkan kovakasvot.

TalviCupin finaalit juostaan lauantaina 29. tammikuuta. Kylmäveristen TalviCup-karsinnat ajetaan keskiviikkona 19. tammikuuta.

Keskiviikkoravit 12.1.

  • Ravikilpailut järjestetään normaalisti, mutta yleisöä saa olla ainoastaan ulkokatsomossa. Tallialue on rajattu vain kilpailijoille, toimihenkilöille ja kilpailevien hevosten omistajille.
  • Alueella avoinna myös maksullinen Talven Ihmemaa, ilmainen sisäänpääsy alueelle klo 17 jälkeen
  • HUOM. Talven Ihmemaan aikana alueelle ei voi tuoda koiria
  • Vain ulkotilat avoinna, ei autokatsomoa - inva-kortilla pääsee kuitenkin ajamaan autolla katsomorinteeseen pääovien vasemmanpuoleisesta portista
  • Totopeli- ja ruokapisteet suljettu
  • Pääovien / alakerran WC-tilat käytössä
  • Yleisö- ja tallialueen välillä ei kulkua
  • Ravien käsiohjelma tästä linkistä >>

TalviCupin karsintojen lisäksi keskiviikkona ravataan Kivikylä Voimaliiga, jossa nähdään mm. viime syksyn Käpylä GP -voittaja Hazelhen Hermes (kuva: Pekka Salonen).