Ajankohtaista

Talvimaljassa ja TalviCupin finaaleissa kymppitonnin ykköspalkinnot

ke 26. tammikuuta 2022 10.17.00

Prix d’Amérique -viikonloppua juhlistetaan hienolla urheilulla ja isoilla palkinnoilla myös Vermo Areenan Kavioliiga-raveissa lauantaina. Perinteisessä Talvimaljassa voittaja saa 10 000 euroa. Kymppitonnin ykköspalkinnot maksetaan myös hienotasoisissa TalviCupin finaaleissa.

 

TalviCupin finaalit ajetaan ansaitusti Toto75-kohteina. Kylmäveritammojen finaali juostaan kakkoskohteena. Paalukarsinan voitokkaat Tähtiviilee ja Vuaran Viima olivat karsintalähtöjen ykköset. Lissun Assi voitti isompirahaisten tammojen karsinnan ja nousee takamatkalta kärkitaistoon.

 

Lämminveritammojen finaali on vuorossa kolmoskohteessa. Dainamin ja Angela Matter olivat paaluhevosten karsintojen ykköset. Intelligent Stride kävi nappaamassa voiton Turusta perjantaina. Pitch Perfect ja Cameleo Press olivat enintään 35 000 euroa tienanneiden karsintojen parhaat. Kotiradan Girls With Curlsilla on jo kokemusta TalviCupin voitosta.

 

Kylmäveristen oriiden/ruunien finaali ravataan 75-pelin vitoskohteena. Perusmatkalla vilisee viime viikkojen menestyjiä karsintavoittajien Panthera ja Ekosalama johdolla. Hurja kahdeksikko hyökkää takamatkalta voittotaistoon. Hymynvirne ja Lumettaja olivat isompirahaisten karsintalähtöjen voittajat.

 

Lämminveristen oriiden/ruunien finaali on kuutoskohde. Loistavaa urheilua on luvassa myös tässä lähdössä karsintavoittajien Amadeus Possiblen ja Rahajamatchin johdolla. Rarity Red ja Marlon Dee voittivat enintään 35 000 euroa tienanneiden karsinnat. Ne lähtevät takamatkan sisimmiltä radoilta haastamaan paaluhevosia.

 

Talvimalja päättää 75-kierroksen. Kisalla on pitkät perinteet, sillä ensimmäisen kerran Talvimalja juostiin jo Käpylässä vuonna 1969.

 

Talvimaljan voittoa tavoittelee kaksitoista ravuria. Hannu Korven silmäterä Grainfield Aiden on talven valtias, vaikka se joutui viimeksi Kouvolassa keskeyttämään. My Sweden, Lightningsky ja Effronte Photo nousevat nyt kisaamaan isokenkäisten lähdössä, kolmikko on mielenkiintoinen seurattava. Santtu Raitala ajoi Kimmo Aholan valmentaman Thai Profitin Talvimaljan voittoon vuosi sitten. Nyt Raitala ja Ahola yrittävät uusia ykköstä Maze Runnerilla.

 

Talvimaljan kunniataulukko: