Ajankohtaista

TammaCupit perjantaina - Derby, SM, Tähtisprintteri ja paljon muuta lauantaina

to 1. syyskuuta 2022 11.15.00

Derby-viikonloppu on täyttä tykitystä. Perjantaina aloitetaan TammaCup-finaaleilla, voittajat saavat 10 000 euroa. Suuri Suomalainen Derby on jokaisen kasvattajan unelma. 12 valjakkoa tavoittelee 120 000 euron ykköstä.

Helmi-Huki, Valkia, Tuliopaali ja Hollaus voittivat kylmäveristen TammaCupin karsinnat. Father’s Hope, Cream Candy ja EL Indeed olivat lämminveristen voittajat. Finaalit ovat hienotasoiset.

Perjantain erikoisuus on 4-5-vuotiaiden Sevenon Monté-Derby, joka ajetaan nyt toisen kerran. Nineeleven ja Zolamani ovat oikeasti Derby-ikäluokkaa ja isovoittosummaisina mielenkiintoisia seurattavia. Mozartkugel ja Fia Finesse ovat menneet hienosti juuri montéssa.

Lauantai huipentuu K-Supermarket Derby - Suureen Suomalaiseen Derbyyn. Sahara Flames, EL Jetpack, Dusktodawn Boogie, Shackhill’s Twister, BWT Gazeau ja Kiikku’s Giant voittivat karsinnat. Löytyykö finaalin ykkönen tästä joukosta? Derby-voittajan nimi painetaan kultaisin kirjaimin historiankirjoihin.

Lämminveristen Eversheds Sutherland - Suomen mestaruus on jo vuosia ratkottu Derby-päivän yhteydessä. Suur-Hollolan ja St Michelin sankari Run For Royalty arvottiin takarivin lähtöpaikalle. Jorma Kontio nähdään kesän menestyjän kärryillä. Haastajajoukko on kova Always Readyn ja Atupemin johdolla.

Kylmäveristen LähiTapiola Tähtisprintterissä mennään kovaa. Parvelan Retu tavoittelee jälleen 1.20-rajan alitusta eturivin uloimmalta lähtöpaikalta. Nopeat H.V. Tuuri ja Välkyn Tuisku ovat sisimmillä lähtöradoilla.

Lauantain kaikki lähdöt ovat urheilullisesti huippuluokkaa ja vilisevät viime viikkojen menestyjiä.

Perjantaina on Vermon Suurkimpan Team Vermon jäsenille luvassa jännitystä, kun 2-vuotias No Limit Giant nähdään opetuslähdössä klo 17.40. Pekka Korpi ajaa valmennettavaansa.

Hienon raviviikonlopun käsiohjelman näkee ennakkoon tästä linkistä >>