Ajankohtaista

Tammat pääosissa joulukuun ensimmäisenä keskiviikkona

ma 29. marraskuuta 2021 10.14.00

Tammalähdöt molemmille roduille ja kylmäveristen tammojen TalviCupin karsinnat, siinä tulevan keskiviikon tammojen nimikilpailut. Illan suurin ykkönen 5 000 euroa maksetaan Tuplaa voittosumma -lähdössä.

Lämminveristen TherMidas VET Tammatähti juostaan juuri ennen Toto65-kierroksen alkua. St. Legerin sankaritar Willow Pride lähtee takamatkalta ja suosikkina. Ice Wine, Stonecapes Queila sekä kotiradan hienot tammat Adanna ja BWT Divine ovat tiukkoja haastajia, samoin paalulta starttaava Goodygoodytwoshoes.

Täysi tupa eli 12 hevosta tavoittelee kylmäveristen avoimen tammalähdön voittoa. Lähtö aloittaa Toto65-pelin. Vennelmon Varma on kunnossa, mutta lähtörata 12 tuo haasteita. Varsova on hyvällä paikalla ja mahdollinen pärjääjä, samoin B. Riitu ja Tutun Impi.

Enintään 15 000 euroa tienanneiden tammojen TalviCupin karsinnassa on monta hienosti menestynyttä hevosta. Metku Maikki ja tauolta palaava Pihlajan Vellamo ovat esiintyneet voitokkaasti. Enintään 8 000 euroa ansainneiden TalviCupin karsinta ajetaan Toto65-kohteena. Lähtö on tasainen ja tasokas. Tähtiviilee on voittanut tänä vuonna yli puolet starteistaan. Rehulan Suvi saa kärryilleen Santtu Raitalan. Valjakko on juoksuradalta vaarallinen. Karsintalähtöjen parhaat kohtaavat lauantain 11.12. finaalissa.

Tuplaa voittosumma -lähtö on totutun laadukas. Press Release pääsee matkaan sisäradalta. Shackhills Flash on kyvykäs menijä, joka palaa pitkältä tauolta. Run Runaway tulee Pohjois-Karjalasta Vermoon kaksi tuoretta voittoa tulostaulussa.

Ravien kilpailutapahtumat alkavat klo 18 ensimmäisen lähdön esittelyllä. Koronapassi vaaditaan ravintola Ravillan ja aitioiden tiloihin saapuvilta, muualle yleisöalueelle pääsee ilman koronapassia. Pääsyliput edullisemmin ennakkoon Vermon Shopista, Appista tai osoitteesta vermo.fi/liput >>

Viimeksi elokuussa Vermo Areenalla vieraillut Varsova (kuvassa nro 10) yrittää paluuta voittokantaan Toto65-pelin avauskohteessa.