Ajankohtaista

Tammatähti aloittaa, Tuplaa voittosumma päättää Toto65-kierroksen

ma 21. helmikuuta 2022 11.31.00

Vermon keskiviikon Toto65-peli on koottu tasokkaista aineksista. Tammatähti, avoin ryhmä ja Tuplaa voittosumma vauhdittavat iltaa. Kylmäveristen 33 000 euron ryhmä on yksi mielenkiintoisista koitoksista.

Tammatähti on ensimmäinen kohdelähtö. Voitokas kolmikko Gal Gadot Racing, La Cerise ja BWT Devil starttaavat paalulta. Selene Lune, Ice Wine ja Club Nord Elit jahtaavat takamatkalta tiukimmin etumatkalta karkuun pinkovia tammoja.

Viime starteissa hienosti menestyneet kylmäveriset kohtaavat toisessa 65-kohteessa. Hilding ja Usko Eevertti ottivat yhteen viime keskiviikkona, Hilding oli silloin parempi. Hetku voitti TalviCupin finaalin ja jatkoi sen jälkeen voitolla Lahdessa. Sisäradalta lähtevä Konrad on kunnossa ja varmasti vaarallinen.

Tapio Mäki-Tulokkaan kaksikko, William Birdland ja T.Rex, juoksee avoimessa ryhmässä. William Birdland on mainiolla kolmosradalla ja metsästää kolmatta peräkkäistä voittoa. Derbyvoittaja Benjamin Evo palaa Vermoon ja aloittaa Suomen kilpailut. Se oli jo ilmoitettu Forssaan, mutta joutui pienten terveysmurheiden vuoksi jäämään pois. Justice Ås on toinen kotiradan kova menijä, se voitti Forssan lähdön.

Toto65-kierros huipentuu aina hurjatasoiseen Tuplaa voittosumma -lähtöön. Voittoja näkyy lähes kaikkien hevosten tulostauluissa. Chase on aloittanut uransa kolmella voitolla. Black Revenge ei ole vielä jäänyt pois totosijoilta. Vernita Green on ladannut voitot kahdessa viime kisassa. Heros de Monde voitti uransa kaksi ensimmäistä kilpailua, se hävisi viimeksi Chaselle. Mutta lähtö on kokonaisuudessaan niin hienotasoinen, että kaikilla on voittomahdollisuudet.

Hienoa nähtävää on tarjolla jo ennen 65-kohteita. Ilta alkaa lähdöllä, jossa ohjastajina toimivat enintään 50 lähtöä viime vuonna ajaneet. Kakkoslähtö on 3-vuotiaiden koitos, mukana on kahdeksan varsaa. Kolmoslähtö on kylmäveristen Montén Talvimeeting -karsinta. Lajin kruunamaton kuningas Sjö Kongen lähtee voittojahtiin 80 metrin takamatkalta.

Ravien käsiohjelmaan pääsee tutustumaan tästä linkistä >>

Hilding ja Usko Eevertti kohtaavat uudelleen keskiviikkoillan viidennessä lähdössä (kuva: Pekka Salonen).