Ajankohtaista

Tammatähti-hevosten taustavoimat Toto65-pelin 3vihjaajina

ke 27. lokakuuta 2021 09.49.00

Suomenhevoset ovat pääosissa keskiviikon Toto65-kierroksella, neljä kohdelähtöä ajetaan kylmäverivoimin. Hienotasoisen Tammatähden omistaja- ja kasvattajajoukosta löytyvät 3vihjaajat Suvi Perttunen, Christer Sandholm ja Harri Voutilainen.

 

Suvi Perttunen kuuluu tämän vuoden ravikuningattaren Suven Sametin kasvattaja- ja omistajaporukkaan. Suven Sametin emän suku on ollut Perttusen perheen omistuksessa jo vuosikymmeniä.

 

Christer Sandholm on Seinäjoen kuningatarkisan nelosen Hetviinan kasvattaja ja omistaja. Hetviina on loistava kilpatamma, jonka voittosumma hipoo jo 250 000 euroa.

 

Harri Voutilainen on kuningatarkilpailun kakkosen Ciiran Tähden kasvattaja yhdessä Niina Roposen kanssa. Emätamma Ciira on ahkeroinut varsoja viime vuosina: kolme nuorta hevosta ovat Kartierista ja tämän vuoden orivarsa Tähen Toivomuksesta. Voutilainen on myös Suomen Hippoksen hallituksen jäsen.

 

Vihjaajakolmikko on löytänyt kolme yhteistä ykkössuosikkia. Kolmoskohteen Haukeli Expressen, vitoskohteen Sahara Sandstorm ja päätöskohteen Vonkari ovat kolmikon mielestä kierroksen tukipilarit.

 

Veikkauksen videovihjeet voi katsoa tästä linkistä.