Ajankohtaista

Tammatähti ja Karanor Teräsmiesliiga, nimilähtöjä jo ennen Toto64-kierrosta

ti 15. tammikuuta 2019 10.17.00

Tammikuussa ajetaan viidet keskiviikkoravit. Nyt on vuorossa kolmannet. Vaikka keskitalvea eletään, niin ravien taso on edelleen hyvä.

Toto64-pelin kohdelähdöissä oli hyvin valinnanvaraa. Kylmäveristen Tammatähti ja Karanor Teräsmiesliiga ajetaan jo ennen T64-pelin alkua. Huimariina ilahduttaa usein fanejaan Vermossa. Viidestä viimeisestä kilpailusta Johanna Sianojan silmäterä on juossut Vermossa neljä kertaa ja usein juuri Tammatähdissä. Osa Lahden Kuningatarkisaan tähtäävistä tammoista on tauolla, mutta seitsemän kovaa kilpasiskoa on Huimariinalla vastassa.
Karanor Teräsmiesliiga on usein nähty Toto64-pelin neljäntenä kohteena ja ensimmäisenä Troikkalähtönä. Tänään teräsmiehet ja -naiset kisaavat jo kolmannessa lähdössä eli hetkeä ennen Toto64-pelin alkua. Kotiradan Stonecapes Quantum on voittanut Vermossa jo kahdesti tällä kaudella. Tänään ruuna lähtee 20 metrin takamatkalta, ja paalulla on monta kovaa kiinniotettavaa.

Ensimmäinen Jackpot-kierros helmikuussa, Jackpotia jo 106 000 euroa

Toto64-peliä on järjestetty kahtena keskiviikkona. Viikko sitten 6 oikein tuloksella sai komeat 2 620 euroa, mutta siitä huolimatta muutamat isot suosikkivoittajat tekivät sen, että 4 oikein osuus meni Jackpotiin. Isot potit jaetaan aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Nyt tiedetään, että helmikuun ensimmäisellä Toto64-kierroksella on Jackpot-extraa tulossa ainakin 106 000 euroa. Miten käy kolmansissa keskiviikkoraveissa? Kasvaako Jackpot jälleen?