Ajankohtaista

Tammatähti ja Kivikylä Voimaliiga keskiviikkona

ma 7. helmikuuta 2022 11.18.00

Lämminveristen Tammatähti ja kolmen kilometrin Kivikylä Voimaliiga ovat keskiviikon nimilähdöt.

Tammatähti aloittaa illan Toto65-pelin. Kuusi tamma taistelee voitosta, joukko on erittäin tasainen. Kaisa Toivosen valmentamille hevosille meni viime keskiviikkona kaksi voittoa. BWT Divine voi hyvin jatkaa tallin menestystä Tammatähdessä. Olli Koivunen istuu tuttuun tapaan kärryillä. Club Nord Elit palaa tauolta ja on mielenkiintoinen vastustaja.

Kivikylä Voimaliiga ajetaan illan viimeisenä eli lähtönä 10. Osallistujia on kuusi, mutta tasoa riittää. Kristian Lellan Way To Go on latonut voittoja vuodenvaihteen molemmin puolin kovalla tahdilla.

Kimmo Aholan voittokone Thai Profit palaa 11 kuukauden tauolta. Sen edellinen kilpailu on viime vuoden helmikuulta, jolloin tuli 20 000 euron voitto Kavioliiga GP -lähdössä.

Matias Salon tallista Voimaliigassa aloittaa jenkkiruuna Jason’s Camden. Se kilpaili Ruotsissa Daniel Redénin valmennuksessa. Viimeisin startti Ruotsissa oli Jubilemspokalen-päivänä ajettu Jubileumsstayern-kisa, jossa tuli kolmossija tuloksella 14,5/3160m.

Jo ennen 65-kohteita on paljon mielenkiintoa tarjolla, kun 3-vuotiaat tavoittelevat 2 000 euron ykköstä. Paalulla on viisi varsaa, joista neljä aloittaa kilpauransa. Kaksi starttia juosseet Brigantti ja Truthisoutthere lähtevät takaa-ajoon 20 metrin takamatkalta.

Keskiviikkona 2.2. raveihin on vapaa sisäänpääsy klo 17 alkaen. Tutustu voimassa oleviin kokoontumisrajoituksiin, ravipäivän sisäänpääsykäytäntöihin ja käsiohjelmaan tästä linkistä >>

Lauantaina 29.1. voittanut Way To Go hakee jo vuoden kolmatta voittoaan illan huipentavassa Kivikylä Voimaliigassa (kuva: Pekka Salonen).