Ajankohtaista

Tammatähti tähdittää Ystävä raveihin -iltaa ensi keskiviikkona

pe 8. helmikuuta 2019 10.13.00

Tutustuminen raviurheilun saloihin käy parhaiten hyvän, raveja seuraavan ystävän kanssa. Keskiviikkona tuohon on erinomainen mahdollisuus, kun Suomen Hippos ja raviradat järjestävät ystävänpäiväviikolla Ystävä raveihin -tempauksen. Niin uusille kuin jo kokeneille ravikävijöille on keskiviikkona tarjolla hienoa urheilua. Suomenhevosten Tammatähti on illan tähtilähtö.

Tammatähteen ilmoitettiin 14 valjakkoa. Huimariinasta (kuva) on tullut vermolainen, mikä on iloinen asia. Johanna Sianojan hieno tamma kilpailee usein juuri Vermossa. Rovaniemen kuningatarkisan jälkeen Huimariina on kilpaillut kerran Jyväskylässä ja Lahdessa, kaikki muut startit ovat Vermossa. Huimariina starttaa 40 metrin takamatkalta. Paljon on kierrettävää. Erityisesti 20 metrin paalulla on kova kolmikko Naputus-Juliette Lax-Julienne Dahlia.

Ystävä raveihin -illan urheilu alkaa 3-vuotislähdöllä, joka on kauden ensimmäinen. Toto64-kierros alkaa komeasti enintään 115 000 euroa voittaneiden lämminveristen ryhmällä. Lähtö on tasokas, ja kisassa on monta kovaa voitontavoittelijaa.

Wahlsten Tie Tähtiin -kilpailusarja alkaa Vermosta keskiviikkona

Suomen Ravivalmentajat -yhdistys on uudistanut Kokelasmeeting-kilpailusarjan. Kisa ajetaan nimellä Wahlstén Tie Tähtiin. Keskiviikkona kisataan ensimmäinen osalähtö. Ilahduttavasti 12 valjakkoa tavoittelee voittoa.

Osakilpailujen ajankohdat ja paikkakunnat ovat seuraavat: Helsinki 13.2., Kouvola 14.3., Pori 16.4., Seinäjoki 17.5., Riihimäki 16.6., Lappeenranta 15.7., Ylivieska 11.8., Forssa 21.9., Tampere 15.10. ja Lahti 14.11.

Tampereella 21. joulukuuta ajettavaan finaalin pääsee ohjastamaan osalähtöjen 12 eniten pisteitä kerännyttä kokelasta. 

Ystävä raveihin -tempaus ystävänpäiväviikolla

Ystävä raveihin -tempauksen idea on haastaa laji-ihmiset talkoisiin hyvän asian puolesta: viedään ensikertalaiset sekä muut lajia vähemmän tuntevat nauttimaan tunnelmasta raviradoilla ja opastetaan heidät raviurheilun saloihin. Ravien pariin ovat tervetulleita kaikki, ja jo yhdellä uudella lajin ystävällä on merkitystä. Muista some-kilpailut Suomen Hippoksen Facebookissa ja Twitterissä.

Vermon keskiviikon 13.2. ohjelma: Ravillassa opastus Toto-pelien saloihin ja vihjeitä illan koitoksiin kello 17.45, Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi opastaa. Halukkaille myös opastettu tallikierros.

Ystävänpäivän ja Ystävä raveihin –tempauksen kunniaksi sisäänpääsy raveihin kahdelle yhden hinnalla ja ravintola Ravillassa kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla.

25.03.2019

Vermon viikko huipentuu Helsinki-Ajoon

25.03.2019

Royal Vermo -tapahtuma tuo satoja opiskelijoita keskiviikkoraveihin

Tradenomiopiskelijoiden Royal Vermo – Lähetään radalle -tapahtuma tuo satoja opiskelijoita Vermoon keskiviikkoiltana.

15.03.2019

Ensimmäinen Finlandia-kutsu jaettu: Pastore Bob puolustaa voittoaan

Viime vuoden voittaja Pastore Bob on kutsuttu Vermon kevään vauhtilähtöön Finlandia-Ajoon.

14.03.2019

Graceful Swamp aloitti voitolla Derbyn Talvisuosikissa

Erkki-Pekka Mäkisen tähtiravuri aloitti nelivuotiskautensa tyylikkäällä ykkössijalla.

13.03.2019

Finlandian ennakkostudio: Lipunmyynti avattu ja lento varattu!

13.03.2019

Finlandia-päivän ponivoittajat kutsutaan Mini ja Lilla Elitloppetiin

Vermon kevään pääkilpailun Finlandia-ajon voittaja saa tänäkin vuonna suoran paikan Tukholmassa Solvallan raviradalla 26. toukokuuta juostavaan Elitloppetiin. Pohjoismaiden pääratojen yhteistyö laajenee nyt myös ponilähtöihin.

12.03.2019

Tähtiravurin kauden avaus keskiviikkona Vermossa

12.03.2019

Kotiradan hevoset huippuvauhdissa maanantaina

Vermon ensimmäisessä Magic Mondayssa säväytti erityisesti Juhani Tapanin tallin Tanpopo.

07.03.2019

Magic Monday ensimmäistä kertaa Vermossa - ilmainen ravibussi Helsingistä

Säväys stadia, ripaus Lappia – sitä on Magic Monday 11. maaliskuuta!

07.03.2019

Kolmivuotistähdessä kotivoiton makua

Varsalähdön kiriherkin oli India Web, jonka osaomistajat ovat vermolaisille tuttuja kasvoja.