Ajankohtaista

Tammojen TalviCup-finaalit vauhdittavat lauantain Pikkujouluraveja

to 9. joulukuuta 2021 08.14.00

Loistavaa raviurheilua on tarjolla lauantaina Toto75-raveissa. Tammojen TalviCup-finaaleissa maksetaan suurimmat palkinnot. Parhaat saavat 7 000 euroa.

Kylmäveritammojen TalviCup-finaali juostaan lähdössä kahdeksan. Esa Holopainen ja Seppo Suuronen valitsivat karsintavoittaja Tähtiviileelle ykkösradan. Parapara oli isompirahaisten karsinnan ykkönen. Tapio Kukkonen otti tammalleen voltin kolmosradan. Lähtö on erittäin tasokas, ja osallistujien tulostaulut ovat kunnossa.

Lämminveristen TalviCup-finaali ajetaan heti seuraavana lähtönä. Tapio Mäki-Tulokkaan Intelligent Stride ja Emma Väreen Girls With Curls olivat karsintojen parhaat. Valmentajat ottivat niin paalulta starttaavalle Intelligent Stridelle kuin takamatkalta lähtevälle Girls With Curlsille voltin ykkösradat. Myös tämä finaali on urheilullisesti korkeatasoinen.

Toto75-kierros käynnistyy enintään 120 000 euroa tienanneiden 2120 metrin ryhmällä. Voittokone Pauhis on ykkösradalla, kärryillä jatkaa Antti Teivainen.

Enintään 150 00 euroa ansainneet lämminveriset kisaavat mailin ryhmässä. Vauhtia on luvassa, kun Knows Best ja William Pine kiihdyttävät sisimmiltä lähtöradoilta. Veijo Heiskasen tallista aloittaa jenkki Volocity De Vie.

Hyvin menestyneet Ratu Release, Minecraft, Alien Hill, Heat Of Dynamite ja Twinquit kohtaavat 2120 metrin ryhmässä.

Viimeksi tiukasti voitosta kamppailleet Varsova ja Vennelmon Varma ovat takamatkalla kylmäveristen tammalähdössä. Limuska ja Arkenttiina yrittävät paalulta karkuun.

Toto75-kierros päättyy komeaan 2620 metrin ryhmään. Frankenstein Am yrittää jatkaa voittoputkeaan. Helppoa se ei ole, siitä pitävät huolen ainakin No Limit Royalty, Quick Diablo, True Devotion, Way To Go, Celcius Evo, Adanna ja kumppanit.

Lauantain kisat alkavat perinteisellä shetlanninponien suurkilpailulla Vermon PoniChampionilla klo 12.40. Ensimmäinen hevoslähtö saapuu radalle klo 13. Ravien pääsyliput ovat ennakkoon edullisempia Vermo Shopissa. Myös ravintola Ravillan pikkujoulupaketteja on vielä muutama myynnissä, katso hinnat & sisällöt ja varmista näköalapaikkasi osoitteessa vermo.fi/lauantailiput >>

Tähtiviilee voitti oman TalviCup-karsintansa ja starttaa finaaliin ykkösradalta (kuva: Pekka Salonen).