Ajankohtaista

Tasokkaat ravit illalla - täältä vihjeitä

ke 16. kesäkuuta 2021 09.17.00

Keskiviikko on yhtä urheilujuhlaa, sillä Vermo Areenalle on pystytetty kisakatsomo. Ensin seurataan Huuhkajien kiihkeä EM-ottelu Venäjää vastaan klo 16 alkaen ja heti ottelun jälkeen alkavat tasokkaat keskiviikkoravit klo 18. Terassikatsomo ja tapahtuma-alue aukeaa klo 15 ja klo 17 saakka on vapaa sisäänpääsy. Loistava tilaisuus seurata kerralla jalkapalloa ja raviurheilua!

Illan ravit ovat erittäin laadukkaat, sillä ohjelmassa on mm. perinteikäs Tawaststjernan Muistoajo sekä erikoiskisoina myös Salamakypärät-osalähtö, A.V. Marttilan Tammasarja ja Tuplaa Voittosumma -lähtö. Illan käsiohjelmaa voi selata tästä linkistä ja alempaa löytyy myös linkkejä ennakkovihjeisiin.

Salamakypärät-kilpailusarjan ohjastajat nähdään Toto65-pelin kakkoskohteessa. Riku Lehtonen, Sakari Talikka ja Mats Havulehto kisaavat tämän vuoden sarjassa ja ovat ahkeroineet 3vihjaa-tipsit.

 

Kolmikolla on hyvät mahdollisuudet pärjätä keskiviikon lähdössä. Lehtosen Gognap, Talikan Cover Prince ja Havulehdon Xanthus Wapid ovat menneet erinomaisesti viime kilpailuissa. Kolmikko rastaa omat hevoset vihjeisiin mukaan.

 

Talikalla riittää jännitettävää myös Tawaststjernan Muistoajossa. Hänen hoitohevosensa Huisi Hemmo on yksi suosikeista. Santtu Raitala ajaa Antti Ojanperän valmentamaa Kihiseen poikaa.

 

Toto65-peli käynnistyy lähdöstä neljä. Peli sulkeutuu keskiviikkona noin klo 19.10.

3vihjaa:

Linkkejä:

Veikkauksen videovihjeet
Ennakkojuttu Kriterium-voittaja Ville Kallesta
Ennakkojuttu Ville Kallesta (Ilta-Sanomat)