Ajankohtaista

Tauolta palaava Manny Muscle kilpailee Toto65-pelin avauskohteessa

to 27. lokakuuta 2022 16.47.00

Vermon keskiviikossa ajetaan kahdeksan lähtöä. Se tarkoittaa sitä, että Toto65-peli starttaa lähdöstä kolme, starttiaika on kello 19.10.

Toto65-pelin aloituslähtö on hyvätasoinen enintään 200 000 euroa voittaneiden lämminveristen ryhmä. Manny Muscle menestyi hienosti Ruotsissa ikäluokkalähdöissä. Hannu ja Mikko Laakkosen kasvattama ja omistama Muscle Hillin poika nappasi muun muassa 800 000 kruunun kakkossijan 3-vuotiaiden Breeders’ Crown -finaalista, Mister Hercules voitti.

Manny Muscle tuli Suomeen Juho Ihamuotilan valmennukseen. Se voitti kesäkuussa Kymi Grand Prix -päivän 5-vuotislähdön ja on sen jälkeen pitänyt taukoa. Kokeneet Sahara Sandstorm, Deangelo, Hierro Boko ja Bag’s Simoni ovat kovia haastajia keskiviikkona.

Kuusi hevosta kamppailee 3000 euron ykkösestä kylmäveristen ykkössarjassa. Paalulla on kovakuntoinen kolmikko Suvelan Rinssi, Rallin Muisto ja Elan. Takaa-ajajista Wauhti ja Haukeli Expressen kävivät Vermossa lokakuun alussa tiukan voittokamppailun.

Lämminveristen enintään 75 000 euron ryhmä on yksi keskiviikon herkkupaloista. All Star Mint on tällä kaudella voittanut jo 12 kertaa. Vastus on kova ja tasainen, ja jokaisella hevosella on mahdollisuus voittoon. Deep Blue Font juoksi viimeksi St Leger -finaalissa ja oli viides. 2620 metrin matka sopii sille. It’s Raining Men osaa voittaa Vermossa. Claude P Hill on uusi hevonen Ruotsista ja jaksaa matkan.