Ajankohtaista

Team Vermon perheeseen lämminverivarsa No Limit Giant

to 12. elokuuta 2021 16.36.00

Suurkimppa, tallinimeltään Team Vermo, on löytänyt Pekka Korven johdolla varsan nimeltä No Limit Giant (Conway Hall – Giant Chocolate). Hevosen on kasvattanut No Limit Stable.

Pekka Korpi toimii varsan vastuuvalmentaja ja paikkana toimii Vermo Areena. Pekka kävi tarkistamassa varsan muutamaan otteeseen ennen valintaa ja oli tyytyväinen näkemäänsä: "Varsaa hankkiessa suku ja rakenne ovat ne tärkeimmät asiat, ja ne ovat No Limit Giantilla kohdallaan." Tamma saapuu Vermo Areenalle maanantaina 16.8. 

Osakkaita Team Vermossa on tällä hetkellä 170. Myynnin odotetaan kasvavan paljon varsauutisen myötä. 250 osakkaan kohdalla Suurkimppa hankkii lämminverisen kilpahevosen Nina Pettersson-Perklénin valmennukseen. Kyseisen starttihevosen etsintä on jo alkanut ja eri vaihtoehtoja on kartoitettu. Vielä ei ole kuitenkaan löytynyt sopivaa hevosta. "Aloitamme hevosten etsinnän jo hyvissä ajoin ennen ostopäätöstä, jotta olemme tietoisia vaihtoehdoista, kun riittävä osakasmäärä tulee täyteen. Toisaalta oikean hevosen löytäminen voi kestää kauan ja hankinta tehdään vasta, kun olemme täysin varmoja", selventää Team Vermon edustajiston puheenjohtaja Heikki Häyhä. 

Voit seurata No Limit Giantin ja tulevien Suurkimpan hevosten taivalta muun muassa Team Vermon sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram sekä Twitter). Lue lisää Suurkimpasta osoitteessa vermo.fi/suurkimppa.

Lisätietoja:

Heikki Häyhä 
Edustajiston puheenjohtaja 
Team Vermo 
+358 44 301 8363 

heikki.hayha@vermo.fi

No Limit Giant muuttaa Vermoon maanantaina 16.8. (kuva: Niina Pellinen)