Ajankohtaista

Tero Lehterä, Vesa Kukkamo ja Heikki Mikkonen keskiviikon 3vihjaajina

ti 5. huhtikuuta 2022 18.02.00

Uudenmaan Upein -karsinta, Tammatähti ja Viisivuotispokaali ovat huhtikuun ensimmäisen keskiviikon nimilähdöt. 3vihjaajat Tero Lehterä, Vesa Kukkamo ja Heikki Mikkonen ovat löytäneet samat ykkösvihjeet sekä Tammatähteen että Viisivuotispokaaliin.

Tero Lehterä muistetaan jääkiekon maailmanmestarina vuodelta 1995. Ikimuistoinen ottelu käytiin Tukholman Globenissa ja Ruotsi lyötiin tunnetusti numeroin 4-1. Lehterä on myös innokas hevosten kasvattaja ja omistaja. Imperator on yksi kasvateista. Se hakee finaalipaikkaa Uudenmaan Upeimmassa, joka on Toto65-pelin kolmoskohde.

Vesa Kukkamon ja Kaisa Tupamäki-Kukkamon hevosbisnes laajenee Veikan kartanossa Mikkelin lähistöllä kaiken aikaa. Tänä vuonna erityisesti siitosoripuoli kasvaa vahvasti. Kaisan valmentama Bramee on 3vihjaajien ykköstipsi neloskohteessa. Talli Brameet on Vesan vetämä kimppatalli.

Heikki Mikkonen on menestyvä ja nouseva valmentaja Juankoskelta. Viime kausi oli uran paras, ja tästä vuodesta on tulossa vielä parempi. Tämän kauden voittoprosentti on kova 23. Kakkoskohteen Hipsun Poju ja kolmoskohteen Cod A’la Doc kuuluvat lähtöjen kuumimpiin suosikkeihin.

Takatalvi on jälleen iskenyt, mutta keskiviikon ravit päästään todennäköisesti ajamaan hiekkapintaisella kesäradalla, jossa kaikki balanssit ovat mahdollisia.