Ajankohtaista

Tervetuloa superviikonloppuun! Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä

to 3. syyskuuta 2020 12.52.00

Vermo Areenalla järjestetään tulevana viikonloppuna vuoden molemmat päätapahtumat TherMidas VET Finlandia-Ajo ja Kultajousi Suuri Suomalainen Derby kahden päivän sisään. Tapahtuman järjestelyissä on otettu huomioon koronavirustilanteeseen liittyvät ohjeistukset - lisätietoja alla.
 

Kuinka paljon superviikonloppuun otetaan yleisöä?

 

Yli 500 henkilön sisä- ja ulkotilaisuudet ovat sallittuja, edellyttäen että niissä turvallisuus voidaan varmistaa THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) ohjeistamien turvaetäisyyksien ja niiden edellyttämän asiakasmäärien rajaamisen sekä hygieniakäytäntöjen avulla ja tarvittaessa toimintaa eriyttäen siten, että tilaisuuteen osallistuva yleisö voi jakautua erillisiin yleisölle tarkoitettuihin alueisiin.

 

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita Vermo Areenan superviikonloppuun, sillä tapahtuma-alueemme on laaja ja sisältää useita erillisiä alueita sisällä sekä ulkona.

 

Kehotamme ostamaan pääsyliput etukäteen verkkokaupasta, jotta mahdollisimman monen kävijän yhteystiedot jäävät talteen mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämistä varten. Yhteystietoja säilytetään kahden viikon ajan, eikä niitä käytetä muihin tarkoituksiin ilman erillistä suostumusta.

Ennakkoon lipun ostaneet voivat tulla raveihin ulkoalueen portin kautta, eikä sisääntuloaulaan synny ruuhkia. Myös portilta lipun ostaneet voivat jättää yhteystietonsa aulasta löytyvillä pisteillä.

 

Toivomme kaikkien noudattavan THL:n antamia yleisohjeita liittyen hyvään käsihygieniaan ja etäisyyksien pitämiseen.

 

Miten minun tulee ottaa korona huomioon saapuessani superviikonloppuun?

 

Kehotamme noudattamaan THL:n antamia yleisohjeita:

·  Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.

·  Jos et voi pestä käsiäsi, käytä alkoholipohjaista tai muuta kemikaaliviranomaisen hyväksymää käsihuuhdetta.

·  Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.  

·  Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. 

·  Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.

Lähikontaktien vähentäminen on nyt tärkeää myös terveille ihmisille, koska siten hidastetaan epidemian leviämistä. 

  • Kun liikut ulkona, pidä vähintään 1–2 metrin etäisyys muihin ihmisiin.
  • Älä kättele.

Huom! Mikäli olet sairastunut tai tunnet olosi kipeäksi, älä tule tapahtumapaikalle!


Miten Vermo Areena on ottanut koronavirustilanteen huomioon tapahtuman järjestelyissä?

 

Tapahtuma-alueella on usealla pisteellä käsidesiä, jota jokainen kävijä voi käyttää. Halukkaat saavat kasvomaskeja sisääntuloaulasta tai infopisteeltä.

 

Istumakatsomossa kehotamme yleisöä istumaan joka toisella penkillä. Osa penkeistä on otettu pois käytöstä merkityillä lapuilla, joissa muistutetaan lisäksi riittävien turvavälien pitämisestä.

 

Ulkona olevalla yleisöalueelle tulee lisää penkkejä, joiden lisäksi seisomatilaa on koko etusuoran varrelta. Ulkoalueelle tulee kolme erillistä ruokamyyntipistettä.

 

Miten suositukset huomioidaan ravintoloissa?

 

Katsomoravintola Ravillan asiakaspaikoista osa jätetään tyhjiksi. Toisiaan lähimpänä olevat penkit ovat selät vastakkain. Ravintolan henkilökunta pitää turvavälin asiakkaisiin ja keskittyy omaan määriteltyyn palvelualueeseensa.

 

Street Bar Voltin lisäksi katsomorakennuksen keskikerrokseen on rakennettu uusia anniskelualueita, jotta yleisö levittyy laajemmalle ja välttyisimme liialta jonottamiselta. Lisäksi kerroksessa on useita erillisiä totopisteitä.

 

Ulkona pääterassin yhteydessä on sekä anniskelu- että totopiste, jolloin voi välttää sisällä asioimista. Alakerrassa on auki Bar Saluuna, jossa on käytössä vain puolet penkeistä sekä ravintola Keula. Niiden lisäksi kerroksessa on erillisiä pöytäryhmiä väljästi sijoitettuna.

 

Lataathan THL:n julkaiseman mobiilisovelluksen nimeltä Koronavilkku. Sovelluksen avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

 

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, olethan yhteydessä Vermo Areenan henkilökuntaan.