Ajankohtaista

TherMidas VET Finlandia-Ajon kymmenikkö vahvistettu

pe 28. elokuuta 2020 21.30.00

Perjantaina 4.9. Vermo Areenalla ajettavan TherMidas VET Finlandia-Ajon koko osallistujakaarti on nyt selvillä. Kaksi viimeistä kansainväliseen suurkilpailuun ovat Hotshot Luca ja Thai Profit. Näiden myötä Finlandia-Ajossa nähdään tänä vuonna seitsemän suomalaisvalmennuksessa olevaa hevosta.

Hotshot Luca menestyi hienosti jo varsavuosinaan ikäluokkalähdöissä, ja on nyt tehnyt uuden nousun 6-vuotiaana. Pekka Korven valmennettava voitti juhannuksena PowerParkin raviradalla ajetun mailin lähdön tuloksella 10,5/1609a ja oli sen jälkeen Suur-Hollola-Ajon finaalin kakkonen Elian Webin jälkeen. Viimeksi Helsinki-Ajossa se kiri kovaa kakkoseksi Next Directionin voittaessa kärkipaikalta.

Kimmo Aholan valmentama norjalaissyntyinen Thai Profit on tehnyt vahvan nousun sarjoissaan Suomessa. Hevonen on mennyt kesäkaudellaan jo kolme kertaa 1.10-alkuisen tuloksen, ja kiri viimeksi Helsinki-Ajossa vahvasti kolmanneksi.

TherMidas VET Finlandia-Ajon lähtöradat arvotaan maanantaina 31.8. klo 13. Livelähetys on katsottavissa Vermo Areenan Facebook-sivujen kautta:

TherMidas VET Finlandia-Ajo 4.9.

Cameron Evo
Double Exposure
Elian Web
Heart Of Steel
Hotshot Luca
Le Gros Bill
Lexus Dream
Next Direction
Thai Profit
Zarenne Fas