Ajankohtaista

TherMidas VET on Finlandia-Ajon pääyhteistyökumppani

pe 10. tammikuuta 2020 09.00.00

Eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntija TherMidas VET on Finlandia-Ajon pääyhteistyökumppani. Vermo Areenan kansainvälinen päätapahtuma ajetaan tänä vuonna kaksipäiväisenä tapahtumana lauantaina ja sunnuntaina 9.-10. toukokuuta. Viikonlopun päälähdön, TherMidas VET Finlandia-Ajon voittaja kuittaa muhkeat 110 000 euron ykkösrahat.

 

Osana yhteistyötä TherMidas VET on myös kuukausittaisen kilpailusarjan lämminveristen Tammatähden yhteistyökumppani. TherMidas VET tarjoaa lisäksi tiistaisin Vermon vierastallilla lämpökuvantamispalveluita hevosten taustajoukoille.

 

”Yhteistyö Vermo Areenan kanssa ja erityisesti Finlandia-Ajo tarjoaa meille näkyvyyttä ja kanavan kertoa lämpökuvantamisesta hevosammattilaisille ja -harrastajille”, TherMidas Oy:n toimitusjohtaja Raimo Mansikkaoja iloitsee. ”Lämpökuvantaminen on oivallinen tapa löytää ja paikallistaa aikaisessa vaiheessa ravihevosen urheilusuoritusta haittaavia terveysongelmia ja vammoja. Hevonenhan ei osaa niistä itse kertoa.”

 

Päämääränä on tuoda diagnostinen lämpökuvantaminen saumattomasti urheiluhevosten arkeen kuuluvaksi lisätyökaluksi, joka auttaa saavuttamaan hevosen täyden potentiaalin. Lämpökuvantaminen sopii myös oivallisesti hoitotoimenpiteiden tai valmennuksen vaikutusten seurantaan ja on hyvä lisätyökalu esim. kuntoutettavien hevosten edistymisen arvioinnissa.”

 

Finlandia-Ajo on Vermo Areenan kauden kansainvälinen pääkilpailu, joka on ajettu vuodesta 1980 saakka. Viidentenä vuonna peräkkäin Finlandia-Ajon voittaja saa suoran kutsun Tukholmassa Solvallan raviradalla toukokuun lopussa ajettavaan Elitloppetiin, joka on Euroopan raviurheilun merkittävin sprintterikilpailu.

 

Tänä vuonna Finlandia-Ajo laajenee kaksipäiväiseksi tapahtumaksi, kun jo lauantaina 9.5. ajetaan mm. Arvid Åvallin Tammaderby. Viikonlopun urheilullinen pääpäivä on sunnuntai, jolloin ajetaan TherMidas VET Finlandia-Ajo ja Ruotsin ravien pääsarjan STL:n kolme divisioonalähtöä.


Katso tästä Raimo Mansikkaojan videohaastattelu: