Ajankohtaista

TherMidas VET on Finlandia-Ajon pääyhteistyökumppani

pe 10. tammikuuta 2020 09.00.00

Eläinten diagnostisen lämpökuvantamisen asiantuntija TherMidas VET on Finlandia-Ajon pääyhteistyökumppani. Vermo Areenan kansainvälinen päätapahtuma ajetaan tänä vuonna kaksipäiväisenä tapahtumana lauantaina ja sunnuntaina 9.-10. toukokuuta. Viikonlopun päälähdön, TherMidas VET Finlandia-Ajon voittaja kuittaa muhkeat 110 000 euron ykkösrahat.

 

Osana yhteistyötä TherMidas VET on myös kuukausittaisen kilpailusarjan lämminveristen Tammatähden yhteistyökumppani. TherMidas VET tarjoaa lisäksi tiistaisin Vermon vierastallilla lämpökuvantamispalveluita hevosten taustajoukoille.

 

”Yhteistyö Vermo Areenan kanssa ja erityisesti Finlandia-Ajo tarjoaa meille näkyvyyttä ja kanavan kertoa lämpökuvantamisesta hevosammattilaisille ja -harrastajille”, TherMidas Oy:n toimitusjohtaja Raimo Mansikkaoja iloitsee. ”Lämpökuvantaminen on oivallinen tapa löytää ja paikallistaa aikaisessa vaiheessa ravihevosen urheilusuoritusta haittaavia terveysongelmia ja vammoja. Hevonenhan ei osaa niistä itse kertoa.”

 

Päämääränä on tuoda diagnostinen lämpökuvantaminen saumattomasti urheiluhevosten arkeen kuuluvaksi lisätyökaluksi, joka auttaa saavuttamaan hevosen täyden potentiaalin. Lämpökuvantaminen sopii myös oivallisesti hoitotoimenpiteiden tai valmennuksen vaikutusten seurantaan ja on hyvä lisätyökalu esim. kuntoutettavien hevosten edistymisen arvioinnissa.”

 

Finlandia-Ajo on Vermo Areenan kauden kansainvälinen pääkilpailu, joka on ajettu vuodesta 1980 saakka. Viidentenä vuonna peräkkäin Finlandia-Ajon voittaja saa suoran kutsun Tukholmassa Solvallan raviradalla toukokuun lopussa ajettavaan Elitloppetiin, joka on Euroopan raviurheilun merkittävin sprintterikilpailu.

 

Tänä vuonna Finlandia-Ajo laajenee kaksipäiväiseksi tapahtumaksi, kun jo lauantaina 9.5. ajetaan mm. Arvid Åvallin Tammaderby. Viikonlopun urheilullinen pääpäivä on sunnuntai, jolloin ajetaan TherMidas VET Finlandia-Ajo ja Ruotsin ravien pääsarjan STL:n kolme divisioonalähtöä.


Katso tästä Raimo Mansikkaojan videohaastattelu:

 

13.03.2019

Finlandia-päivän ponivoittajat kutsutaan Mini ja Lilla Elitloppetiin

Vermon kevään pääkilpailun Finlandia-ajon voittaja saa tänäkin vuonna suoran paikan Tukholmassa Solvallan raviradalla 26. toukokuuta juostavaan Elitloppetiin. Pohjoismaiden pääratojen yhteistyö laajenee nyt myös ponilähtöihin.

12.03.2019

Tähtiravurin kauden avaus keskiviikkona Vermossa

12.03.2019

Kotiradan hevoset huippuvauhdissa maanantaina

Vermon ensimmäisessä Magic Mondayssa säväytti erityisesti Juhani Tapanin tallin Tanpopo.

07.03.2019

Magic Monday ensimmäistä kertaa Vermossa - ilmainen ravibussi Helsingistä

Säväys stadia, ripaus Lappia – sitä on Magic Monday 11. maaliskuuta!

07.03.2019

Kolmivuotistähdessä kotivoiton makua

Varsalähdön kiriherkin oli India Web, jonka osaomistajat ovat vermolaisille tuttuja kasvoja.

04.03.2019

Salamakypärät 2019 valittu - seitsemän osalähtöä Vermossa

Nuorten ohjastajien kilpailusarja Salamakypärät jatkuu tänäkin vuonna. Seitsemän osalähtöä ravataan Vermossa.

02.03.2019

Stoneisle Ocean ja T.Rex päivän kirkkaimmat tähdet

Espoon Palkinnossa Stoneisle Ocean kiri ohi Ranch Kellystä, ja Kultadivisioona-finaalissa T.Rex runnoi väkisin voittoon.

01.03.2019

Huippu-urheilupäivä hiekkapintaisella talviradalla

Lauantain 2.3. ravit päästään ajamaan hyvissä olosuhteissa.

22.02.2019

100 vuotta Suomen Ravirenkaan perustamisesta – ravi-ihmisten yhteenliittymästä hevoskentän tukipilariksi, keskiviikkona nimikkolähtö

22.02.2019

Kultaa Seefeldistä ja Vermosta, keskiviikon kisakatsomossa hevosia ja hiihtoa!