Ajankohtaista

Toto65-Jackpot: Tietoa ja kokemusta löytyy 3vihjaajilta

ti 25. lokakuuta 2022 08.05.00

Keskiviikon Toto65-pelissä on tarjolla reilun 35 000 euron jackpot. Kierroksen 3vihjeiden tekijät ovat raviurheilun raskaan sarjan edustajia. Kokemusta, tietoa ja näkemystä löytyy.

Jouni Monto on ollut innokas hevosenomistaja kymmeniä vuosia, niin ravi- kuin ratsupuolella. Myös järjestöpuolelta löytyy kokemusta. Viisorin isä Sipori kilpaili jo kolmikon Monto-Morelius-Mäkelä omistuksessa.

Juha-Matti Mäkilä tulee menestyksekkäästä raviperheestä, jonka omistama Butch Girl voitti Suuren Suomalaisen Derbyn vuonna 1974. Juhu ja Pia Mäkilä ovat olleet monissa kimppahevosissa omistajina. He Is In on nyt perheen oma hevonen. Juha-Matti Mäkilä työskentelee Veikkauksessa vedonlyönnin johtajana.

Timo Nurmos on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran ensin Suomessa ja nyt Ruotsissa, eikä vauhti osoita hiipumisen merkkejä. Mies on nähty Vermossa muun muassa Finlandia-Ajon ja Suuren Suomalaisen Derbyn voittajaseremonioissa. Nurmoksen suurtalli voittaa Solvallassa lähtöjä ylivoimaisesti eniten valmentajista. Stop The Pressin hän on tuonut Suomeen Tapio Perttuselle. Suomessa syntyneellä on kotimaassaan hyvin lähtöjä.

Vihjaajakolmikko on lähes täydellisen yksimielinen lähtöjen ykkössuosikeista. Tapiro Jet voittaa avauskohteen, Viisori toisen ja Stop The Press kolmannen. Neloskohteen vie joko Villieläin tai Rannan Pomo. Bridge Commander on neloskohteen yhteinen suosikki ja EL Indeed päätöskohteen.