Ajankohtaista

Tuplaa voittosumma -lähtö huipentaa keskiviikon

ma 8. elokuuta 2022 10.00.00

Matkoja mailista kolmeen kilometriin on ohjelmassa keskiviikon Toto65-kohteissa. Aloittelevat voittokoneet kohtaavat Tuplaa voittosumma -lähdössä, jossa paras palkitaan 5000 eurolla.

Tapio Perttusen valmentama ja ajama Stop The Press ei ole ”pysäyttänyt painokoneita” kahdessa voittostartissaan, vaan käynnistänyt ne. Timo Nurmoksen omistama 4-vuotias ruuna on painellut uran aloitusstarteissaan 1.15-alkuiset voittotulokset.

Stop The Press lähtee suosikkina Tuplaa voittosumma -lähtöön. Vastus on odotetun kova. Voittoja vilisee lähes kaikkien osallistujien tulosriveissä, upea lähtö.

Toto65-kierros alkaa lämminveristen ryhmällä. Kimmo Aholan Redemption voitti viime kaudella 17 kertaa, nyt se hakee tämän kauden toista ykköstä.

Kakkoskohde on 3120 metrin Karanor Teräsmiesliiga. Mikko Haaviston tallista tulee kaksi kovakuntoista menijää. Heavy Secret ja Explosive Secret voittivat kumpikin Vermossa heinäkuun kolmansissa keskiviikkoraveissa.

Suomenhevoset pinkovat kolmoskohteena ajettavassa mailin ryhmässä varmasti valiovauhtia. Mika Mäkelän Viisori on hirmuvireessä, ja neljäs peräkkäinen ykkönen on lähellä.

Neloskohteena juostavan Tammasarjan voittaja saa 3000 euroa. Pekka Korven Arctic Celina ja Hannu-Pekka Korven In Memories juoksivat viimeksi Tammakriteriumin karsinnoissa. Ne voivat kokemuksen turvin nousta voittotaistoon takamatkalta.

Vitoskohde on mailin ryhmä lämminverisille. Skyfall Shine palaa radoille Suur-Hollolan välierän jälkeen. Piece Of Glory on kilpaillut viimeksi huhtikuussa. Tammojen ikäluokkalähdöissä menestynyt Juha Utalan valmennettava on ykkösradalta kova haastaja.

Stop The Press ei ole vielä kohdannut urallaan parempaansa (kuva: Pekka Salonen).