Ajankohtaista

Tuplaraviviikko alkaa hienoilla kisoilla – Isokenkä huipentaa Toto65-pelin

ma 13. maaliskuuta 2023 09.17.00

Keskiviikkona kovatasoiset Toto65-ravit, lauantaina Toto75-kierros, Espoon Palkinto ja KevätCupin finaalit. Tämä viikko tarjoilee mahtavia ravielämyksiä.

Keskiviikon ravi-illan Toto65-kierros päättyy Isokenkään, jossa viime viikkojen menestyjät ovat viivalla. Hierro Boko kävi valloittamassa Bergsåker Winter Trotin ja kotiutti Suomeen 500 000 kruunua.

Hannu Korven valmennettava jatkoi heti perään Teivon Kultadivisioonafinaalissa, jossa Payet rymisteli ohi. Juha Utalan Payet on jälleen vastassa, samoin Tommi Kylliäisen ajama Knows Best, joka Teivossa oli johtopaikalta kolmas. J.H.Mannerheim aloittaa Harri Koivuisen valmennuksesta. American Hero palaa tauolta.

Kylmäveristen enintään 150 000 euron ryhmä aloittaa Toto65-kierroksen. Viime viikkojen voittajista Elan, M.A. Piste ja Karlo ovat mukana. Lähtö kuuluu Kohti Kuninkuusraveja -kilpailusarjaan.

Tammojen volttilähdöllä jatketaan 65-kierrosta. Odotettavissa on tasainen taistelu. Father’s Hope ja Sofie Halm hakevat kakkosten jälkeen voittoa. Ypäjä Oriente palaa tauolta.

Seuraavat kolme kohdetta ovat Jaettavan sarjan lähtöjä. Voittokoneet Lake’s Elmer ja Rosima iskevät yhteen 65-kolmosessa. Whodouthinkuare palasi Forssassa suoraan tauolta voittajakehään.

Hienovireiset Furioso Wohlrab, Gyro Gearloose ja Make A Wish H.C. kohtaavat 65-nelosessa. Sands Gangster aloittaa 4-vuotiskauden.

Jula Netprice ravasi viimeksi ensimmäisen voittonsa Suomessa ja on yksi suosikeista 65-vitosessa. Love’n Cash, Eventful Swamp, Kiikku’s Cashier ja Credit To Easy ovat tiukkoja haastajia.

Ravien käsiohjelman näkee tästä linkistä.

Knows Best (kuvassa 4) ja Hierro Boko nähdään uusintamatsissa keskiviikkona (kuva: Pekka Salonen).