Ajankohtaista

Tuuskanen on jokaisen 3vihjaajan varma

ke 24. helmikuuta 2021 08.40.00

Keskiviikon 24.2. ravit ajetaan jääpolanneradalla. Kengissä pitkät hokit ja uudet naulat ovat tarpeen. Sää lauhtuu illaksi, ennuste + 3 C.

Kimmo Niemelä, Anne Kangas ja Teemu Okkolin ovat keskiviikon 3vihjaajat. Kolmikko on kierroksen varmasta yksimielisiä. Tuuskanen voittaa avauskohteen. Kylmäveristen TalviCupin karsinnat värittävät kierrosta.

Kimmo Niemelän valmentama Tuuskanen on tällä kaudella ravannut jo kolme voittoa. Neljäs on hakusessa TalviCupin karsinnassa. Niemelän valmennuslistalla on neljä hevosta.

Anne Kangas on Vermon alueen valmentaja. Hänen tallissaan Nurmijärvellä on 11 valmennettavaa. Vitoskohteen Motivated Second ja päätöskohteen Credit To Love kuuluvat kumpikin suosikkeihin.

Teemu Okkolin pyörittää isoa valmennustallia Orimattilassa. Valmennettavia on 28, joista suurin osa suomenhevosia, joukossa on muutama lämminverinen ja pari kylmäveristä. Maatian Tähti ja Arkenttiina juoksevat kolmoskohteessa, joka on myös TalviCupin karsinta. Ari Moilanen ajaa Maatian Tähteä ja Okkolin itse Arkenttiinaa.

Toto65-kierros käynnistyy lähdöstä neljä, joka starttaa klo 19.10.