Ajankohtaista

Uudenmaan Upein ajetaan suoraan finaalina

to 10. joulukuuta 2020 11.40.00

Ravivuoden perinteinen viimeinen suurkilpailu Uudenmaan Upein ajetaan suoraan finaalina keskiviikkona 30.12. Karsintalähtöihin ilmoitettiin viisi oriitta ja ruunaa sekä kahdeksan tammaa, joten keskiviikolle 16.12. ajoitetut karsintalähdöt eivät toteudu.

Molemmat karsintalähdöt peruttiin, ja ilmoitetuilla hevosilla on osallistumisoikeus finaaliin. Karsintalähdöt ajetaan sääntöjen mukaan, mikäli vähintään kymmenen hevosta ilmoittautuu.

Salpaus Inside-Out siirtyi peruuntumisen myötä keskiviikon 16.12. enintään 9500 euroa tienanneiden tammalähtöön, minkä takia hevosen nimeä ei näy Heppa-järjestelmän hevoslistalla perutun Uudenmaan Upeimman karsintalähdön kohdalla. Salpaus Inside-Outilla on kuitenkin osallistumisoikeus finaaliin.

Sääntöjen mukaan finaalin lähtöradat arvotaan silloin, kun toisen tai molempien sukupuolten karsintakilpailu peruuntuu osanottajapulan takia. Uudenmaan Upeimman finaalissa kilpailumatka on 2120 metriä siten, että tammat lähtevät perusmatkalta ja oriit sekä ruunat kahdenkymmenen metrin takamatkalta. Finaalin ykköspalkinto on 15 000 euroa.

Kolmivuotiaiden suurkilpailun Uudenmaan Upeimman säännöt ovat luettavissa tästä linkistä.

Hevoset, joilla on osallistumisoikeus Uudenmaan Upeimman finaaliin:

Tammat:

An-Dorra
Magical Princess
MAS Evelyn
Ranch Tquila
Salpaus Inside-Out
Stonecapes Tricky
Stoneisle Saga
Wishing Dreams

Oriit/ruunat:

All Star Mint
Arcie’s Arsenal
Everyday Joe
Full Picture
Wille Wind