Ajankohtaista

Uudenmaan Upein ajetaan suoraan finaalina

ti 3. joulukuuta 2019 10.25.00

Ravivuoden viimeinen suurkilpailu Uudenmaan Upein ajetaan keskiviikkona 18.12. Vermo Areenalla. Kisassa ajetaan tänä vuonna pelkästään finaali, sillä maanantaille 9.12. suunniteltuihin karsintalähtöihin ilmoitettiin yhteensä vain 15 kolmivuotiasta. Ilmoittautuneista kahdeksan oli oriiden ja ruunien sarjaan, seitsemän puolestaan tammojen sarjaan.

Sääntöjen mukaan karsintalähdöt järjestetään, jos sukupuolesta riippumatta lähtöön ilmoitetaan vähintään kymmenen hevosta. Tällä kertaa karsintoja ei järjestetä, vaan 15 ilmoitettua pääsee mukaan suoraan finaaliin. Lähtö ajetaan keskiviikon 18.12. raveissa 2120 metrin matkalla niin, että tammat saavat 20 metriä etumatkaa oriisiin ja ruuniin nähden. Lähtöradat arvotaan. Ykköspalkinto on 15 000 euroa.

Uudenmaan Upeimman karsintoihin ilmoitetut oriit ja ruunat:

Always Ready
Battle Jack
Marschall Match
Morris
Outlander
Pastor Jackson
Q-Rex Oak
Qvidja’s Aapo

Uudenmaan Upeimman karsintoihin ilmoitetut tammat:

Arctic Dessert
Arctic Emma
Believe Your Dream
Galway Girl
Mascate Match
Piece Of Glory
Zirkonia Comery

Uudenmaan Upein on Vermon yhdessä Uudenmaan Hevosenomistajat ry:n (ULHO) ja Suomen Hippoksen kanssa järjestämä kilpailu Etelä-Suomen läänien alueella syntyneille ja Suomen kilpailurekisterissä oleville 3-vuotiaille Suomessa syntyneille lämminverisille. Kilpailuoikeus on hevosella, jonka kasvattajan kotipaikka hevosen rekisteröintihetkellä on vanhan Etelä-Suomen läänien alueella, johon kuuluu 72 eri paikkakuntaa.

Uudenmaan Upeimman säännöt ovat luettavissa tästä linkistä.


Vermon ja HIFK:n Raviliiga-tähti Mascate Match ilmoitettiin Uudenmaan Upeimpaan. "Massi" on kilpaillut edellisen kerran kotiradalla Vermossa viime toukokuun Finlandia-päivänä, jolloin se voitti omistajaporukan riemuksi Seppele-Ajon. Kuva: Suomen Hippos/Hanna Laakso.