Ajankohtaista

Uudenmaan Upein ja Neljä Kilometriä kauden päätösravien superlähdöt

to 23. joulukuuta 2021 16.02.00

Ravivuosi 2021 huipentuu Uudenmaan Upein -finaaliin keskiviikkona. Kauden viimeinen lähtö on Neljä Kilometriä, jossa kruunataan stayerkuningas. Keskiviikon ravit alkavat jo kello 17.

Tammat pääsevät 20 metrin etumatkalta Uudenmaan Upeimmassa. Pekka Korven tallin Magic Madonna ja Birgit Combo sekä Tanja Goman-Niemisen tuore Kasvattajakruunun sankaritar MAS For You ovat suosikkeja. Oriit ja ruunat ajavat tammoja takaa. Taisto Bordin Unique Sunrise voitti karsinnan ja näytti, että kunto on rautaa. Korven tallin American Zakke ja Bee Combo sekä Timo Korvenheimon Zolamani ovat kovia vastustajia. Uudenmaan Upein palkitaan 15 000 euron ykkösellä.

Neljä Kilometriä on kuulunut jo pitkään Vermon kauden päätösravien ohjelmistoon. Hannu Korpi tuo kisaan huippukunnon jälleen löytäneen Grainfield Aidenin. Panssarivaunu käy ennen Vermoa valloittamassa joulupäivänä Uumajassa ajettavan kultadivisioonan.

Korvenheimon tallin luotettava Sahara Sandstorm pistää varmasti Grainfield Aidenin ahtaalle, samoin Veijo Heiskasen valmentama Volicity De Vie. Korvenheimon Quick Diablo ja Hannu Korven Oilsheik pääsevät matkaan 20 metrin takamatkalta ja ovat yllätysvalmiita.

Yleisön pääsystä ravitapahtumaan tiedotetaan maanantaina 27.12. kokoontumisrajoitusten tarkennuttua.