Ajankohtaista

Uudenmaan Upein -karsinnassa ikäluokan kärkihevosia, Valtra Sisusarjassa hurjia takamatkalla

ma 13. joulukuuta 2021 09.03.00

Lauantain 75-kisojen jälkeen jatketaan hienotasoisilla keskiviikkoraveilla. Uudenmaan Upeimmassa ei ajeta tammakarsintaa, kun osallistujia ilmoitettiin yhdeksän. Oriiden/ruunien karsinta juostaan, ja siinä on kovia menijöitä. Hieno lähtö on myös Valtra Sisusarja.

Kauden kolmivuotislähdöissä menestyneet Bee Combo, American Zakke, Zolamani ja Time Match lähtevät hanakimmin hakemaan finaalipaikkoja. Pekka Korven Bee Combo sijoittui viimeksi kakkoseksi Kasvattajakruunun finaalissa.

Uudenmaan Upeimman finaali ajetaan keskiviikkona 29.12. ja voittajalle on luvassa 15 000 euron ykköspalkinto. Karsinnan kahdeksan parasta nähdään finaalissa.

Valtra Sisusarjan sarjamääritys antoi mahdollisuuden ilmoittaa mukaan myös isovoittosummaiset kylmäveriset. Rokin Maxi ja Morison on usein nähty avoimissa lähdöissä. Nyyti-Marja Timosen Rokin Maxi on äitynyt hurjaan menoon, tulostaulua koristaa kaksi peräkkäistä voittoa. Siru Juutisen Morison tunnetaan myös voimistaan. Erikassonin poika on tällä kaudella juossut jo lähes 90 000 euroa.

Vermon keskiviikkoravien seurassa kannattaa viihtyä aina viimeiseen lähtöön saakka. Kymppilähtönä ajetaan hieno 2-vuotislähtö. Timo Korvenheimon Phantom Opera on syksyn myötä löytänyt huippukunnon. SHKL Hevosenomistajapokaalin kolmossijan jälkeen se voitti Teivossa. Hannu-Pekka Korven La Can Francen kyvyt tiedetään, mutta laukat haittaavat menoa. Suosikkikaksikolla on tukku uusia, mielenkiintoisia haastajia.

Yleisöalueelle saapuvilta edellytetään koronapassi. Keskiviikkoravien pääsyliput edullisemmin Vermon Shopista, Appista tai osoitteesta vermo.fi/liput >>. HUOM. ULHO:n jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy keskiviikkona 15.12.!

Uudenmaan Upein 2021

Uudenmaan Upeimpaan ajetaan oriiden ja ruunien karsintalähtö, josta kahdeksan parasta pääsee ke 29.12. loppukilpailuun. 

Sääntöjen mukaan karsintalähtö järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu vähintään kymmenen hevosta. Tammoja ilmoitettiin yhdeksän, joten tammojen karsintalähtö ei toteutunut. Ilmoitetuista tammoista pääsee suoraan finaaliin kahdeksan ensimmäistä vertailuluvun mukaan. Uudenmaan Upeimpaan ilmoitetut tammat vertailulukujärjestyksessä: 

MAS For You
Magic Madonna
Birgit Combo
Benelli XO
Easy To Love
Nubia
Aura River
Bassi Combo

Quick No Trouble

American Zakke hakee Uudenmaan Upeimman karsintapaikkaa keskiviikkoillan kahdeksannessa lähdössä (kuva: Pekka Salonen).