Ajankohtaista

Uudenvuodenaaton käsiohjelma on ilmestynyt - JouluCupiin palkintokorotuksia

ke 28. joulukuuta 2022 15.41.00

JouluCupin finaalit ajetaan uudenvuodenaaton raveissa lauantaina 31.12. Finaaleissa oli alkuperäisen suunnitelman mukaisesti vähintään 10 000 euron palkinnot. Budjetoitua suuremman ennakkomaksukertymän ansiosta JouluCupin palkintoja korotetaan.

"Hienoa, että tällaiset kertamaksulliset kilpailut ovat saaneet jalansijaa", Vermon vt. kilpailupäällikkö Jarkko Korhonen alustaa. "Vermossa JouluCupin tapaisia ennakkomaksullisia kisoja järjestetään myös ensi vuonna, ensimmäiset jo tammi-maaliskuussa".

Molempien rotujen JouluCupin loppukilpailuiden voittajat palkitaan 12 500 eurolla ja muiden sijojen palkinnot nousevat samassa suhteessa. Ennakkomaksullisten kilpailuiden tapaan kaikki finaaleihin osallistuneet hevoset palkitaan. Viimeiseksikin sijoittunut saa nyt vähintään 300 euroa.

"Tämä toivottavasti kannustaa omistajia ja valmentajia ilmoittamaan hevosiaan jatkossakin mukaan", Korhonen jatkaa.

JouluCup-finaalien ja uudenvuodenaaton ravien käsiohjelma on valmistunut. Käsiohjelma on myynnissä Vermossa illan raveissa katsomon info-pisteellä sekä lounaskahvila Tallituvassa myös torstaina ja perjantaina. Käsiohjelman näköispainokseen voi tutustua tästä linkistä >>