Ajankohtaista

Uudistunut Uudenmaan Upein lähestyy - säännöt & maksetut hevoset

ma 28. maaliskuuta 2022 15.01.00

Uudenmaan Upein uudistui tälle vuodelle, kilpailu on jatkossa 4-vuotiaiden Suomessa syntyneiden kauden ensimmäinen suurkilpailu. Karsinnat juostaan keskiviikkona 6.4. ja finaali pääsiäismaanantaina 18.4. Karsintoihin ilmoittaminen päättyy 31.3. klo 9.

Kilpailuun ovat aiempaan tapaan oikeutettuja osallistumaan hevoset, joiden kasvattajan kotipaikka hevosen rekisteröintihetkellä on vanhan Etelä-Suomen läänin alueella. Kaikkiaan alueeseen kuuluu 72 eri paikkakuntaa. Vain karsintalähtöihin ilmoitetuilla hevosilla on osallistumisoikeus finaaliin. Kilpailun säännöt kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Hevoset ilmoitetaan eri karsintalähtöihin voittosummien mukaan. Enintään 10 000 euroa tienanneet kilpailevat omassa karsinnassaan 2120 m matkalla, 10 001 – 30 000 euroa tienanneet omassaan 2140 m matkalla ja vähintään 30 001 euroa tienanneet omassa karsintalähdössään 2160 m matkalla. Karsintalähtöjä järjestetään enintään kuusi siten, että yhden voittosummakategorian karsintoja voi olla enintään kaksi. Jos karsintalähdöistä karsitaan hevosia ilmoittautuneiden määrästä johtuen, suoritetaan näiden karsiminen vertailuluvulla, joka saadaan laskemalla yhteen suurimmasta voittosummasta, parhaasta ennätyksestä ja suurimmasta karsintapistemäärästä saadut sijaluvut.

Finaaliin etenevien hevosten lukumäärä kategorioittain määräytyy karsintalähtöjen lukumäärän perusteella. Mikäli jonkin kategorian karsintaan ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan hevosta, loppukilpailuun etenijät karsitaan tarvittaessa edellä mainitun vertailuluvun mukaan.

Uudenmaan Upeimpaan 2022 maksetut hevoset on listattuna alla. Mikäli olet maksanut ennakkomaksut ajallaan ja hevosesi nimeä ei näy listalla, olethan pikaisesti yhteydessä Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemeen, miika.lahdeniemi@vermo.fi tai p. 045-7881 6738.

Adrienne Halm
Antarctica
BWT Gabriel
BWT Gazeau
BWT Gimme A Bullet
BWT Grazygirl
Bassi Combo
Bee Combo
Benelli XO
Birgit Combo
Black Revenge
Blue Ocean
Bold Diablo
Cod A'la Doc
Cold Player
Comeflywithme
Cream Candy
Credit To Easy
Dark Necessities
Easy To Love
Fantom Factor
Flossing Artist
Get Going Gary
Imperator
Impulso
Kiikku's Cashier
Kiikku's Giant
King Of The North
Lazy Lulu
Leemark's Jagger
Luck's Equ
MAS Furious
Magazine Match
Magic Madonna
Maserati
Massive Shine
Mickey Match
Momimhome
Moon Riding High
Nubia
Perfect Circle
Piece Of Precious
Prodon Stars
Quick No Trouble
Remington XO
Rive Scatman
Rivercapes Way
She's A Jedi
Stonecapes Ulrica
Stoneisle Tamasin
Stunning Spark
To Do
Top Class Kemp
Trick Bag
Truly Easy
Unique Sunrise
Whodouthinkuare
Xenia Comery
Youyou
Zoco Ride

Zolamani