Ajankohtaista

Uusintaottelu ensi keskiviikkona: Amazing Warrior vastaan Deangelo

pe 1. lokakuuta 2021 15.07.00

Iikka Nurmonen ja Amazing Warrior hallitsivat viime keskiviikon kovinta kisaa. Deangelo ja Ari Moilanen pysyivät takana, eivätkä päässeet haastamaan. Uusintaottelu on luvassa ensi keskiviikkona.

Tulinen mailin ryhmä ajetaan lähtönä kahdeksan, joka on Päivän Duon avauskohde. Deangelo on vitosradalla. Amazing Warrior joutuu kiihdyttämään eturivin uloimmalta lähtöpaikalta. Mukana on myös uusi haastaja. Veijo Heiskanen ja Henna Halme aloittavat kilvanajon heti Vermoon saavuttuaan. Bag’s Simoni on hienossa vireessä ja valmis menestymään.

Illan suurin ykkönen 5 000 euroa maksetaan Tuplaa voittosumma -lähdössä, joka päättää Toto65-kierroksen. Lähdössä nähdään voitokkaita menijöitä, ja tasoa riittää. Voitoilla aloittanut Smurfriina on nyt totisen paikan edessä, kun lähtöradaksi tuli kahdeksan.

Mielenkiintoa on jo ennen Toto65-Jackpotkierrosta. Kylmäveristen ryhmässä Pauhis hakee toista peräkkäistä voittoa. Hevillä ja Säihkeen Sähinä ovat tiukkoja haastajia.

Juniorikypärät kisaavat lähdössä kolme, jossa on 11 tulevaisuuden ohjastajaa mukana. Sara Hautamäki johtaa kilpailua neljän osalähdön jälkeen. Hänellä on Vermossa ohjastettavana Heiskanen-Halmeen Celsius Evo, joka juoksi Åbyssä koelähdön pitkän tauon jälkeen. Ronja Röpelinen on pisteissä kakkosena. Hän ajaa Edfromedia. Siiri Mäkinen on kolmantena. Hänen ajokkinsa on tuttu, oma valmennettava Werner Ors.