Ajankohtaista

Valtra Sisusarja ja Karanor Teräsmiesliiga keskiviikon nimilähdöt

ma 15. marraskuuta 2021 12.08.00

Käpyä Grand Prix -lauantain jälkeen jatketaan keskiviikkoraveilla. Tutut stayerlähdöt Valtra Sisusarja kylmäverisille ja Karanor Teräsmiesliiga lämminverisille tähdittävät ravi-iltaa.

Panthera saapuu Savosta Sisusarjaan ja lähtee ainoana paalulta. Ari Moilasen käsissä tuli ensin kaksi voittoa, ja sitten hylkäys laukoista. Pertti Hakkaraisen valmentama Panthera jaksaa matkan ja voi vetää lähdöstä maaliin. Kisassa on mukana monta jaksavaa menijää. Pilpo Reppuli, Ukkosen Jymy ja Viking Gel eivät mittaa matkaa, mutta laukat hidastavat aina silloin tällöin menoa.

Karanor Teräsmiesliiga päättää Toto65-kierroksen. Hevosia on kolmella paalulla. Keisari Suuri voitti kokelasohjastajien EM-osalähdön lokakuussa ja pääsee matkaan perusmatkalta. Gambino on toinen vaarallinen paalukarsinan hevonen, sen voittovuoro tulee pikapuoliin. 20 metrin takamatkalla on monta kovaa voitontavoittelijaa Salty Dog, Federal Hill ja Shining Amor etunenässä. Pisimmältä takamatkalta uskotaan paljon kolmikkoon Oilsheik, Borgmester ja Don Pedro D.K.

Keskiviikkona ajetaan ponilähtö ja 10 lähtöä. Hevoslähdöt alkavat kylmäveristen raviratsastuslähdöllä. Heli Perkiön ohjastama Sjö Kongen on tänä vuonna voittanut peräti 11 kertaa juuri montéssa.

Panthera valloitti Vermo Areenan edellisellä vierailullaan 6.10. (Kuva: Pekka Salonen)