Ajankohtaista

Varsova tykitti Tammatähden voittoon

to 4. helmikuuta 2021 08.29.00

Saara Mäkisen hieno kilpatamma Varsova kiri terävästi ykköseksi Tammatähdessä. 4 000 euroa tuli ajalla 27,4a/2120m.

Suosikki Vennelmon Varma paineli alkumatkalla keulapaikalle. Tutun Impi lähti ensimmäisenä etenemään takaa perässään Varsova. Maalisuoran alussa Saara Mäkinen käänsi Varsovan kiriin, ja valjakko singahti ykköseksi. Tutun Impi oli hyvä kakkonen ennen B.Riitua ja Vennelmon Varmaa.

Illan toinen hurja urheilusuoritus nähtiin päätöskohteessa. Tapio Perttunen pamautti Slippery Runwayllä keulapaikalle. Ruotsalaisruuna veti reippaalla vauhdilla, kierros mentiin 14,2. Meno vain kiihtyi loppua kohden. Slippery Runway porhalsi varmaan voittoon ajalla 13,7a/2120m. Credit To Love tuli johtohevosen rinnalle ja oli hyvä kakkonen.

Harvinainen tulojärjestyksen siirto nähtiin Toto65-pelin kakkoskohteessa. Seppo Markkulan ajama Mickan johti ja tuli maalisuoralla ulospäin. Mickan oli ensimmäisenä maalissa ennen rinnalla ravannutta Hannu Torvisen ajamaa Credit To Dreamia. Tuomaristo katsoi Mickan/Seppo Markkulan kaista-ajon rikkeen sellaiseksi, että päätyi tulojärjestyksen siirtoon. Credit To Dream nousi ykköseksi ja Mickan siirrettiin kakkoseksi.